EZO

Tit­kos vo­na­lak a te­nye­re­den: Döb­be­ne­tes, mit árul­nak el rólad

Kí­ván­csi vagy arra, hogy mi­lyen vagy, mit tar­to­gat szá­modra a jövő? Nézz a te­nye­redbe, fi­gyeld meg a vo­na­la­kat és is­merd meg magad!

Ha kíváncsi vagy, mit árul el rólad a tenyered, nem kell rögtön a jósnőhöz rohanni, mert a főbb vonalak megismerésével magad is jobban kiigazodhatsz személyiséged rejtett oldalain.

A tenyérjóslásnaktöbb száz-, vagy akár ezeréves hagyománya van, amely azóta is hihetetlen népszerű, hiszen az emberek mindig is kíváncsiak voltak a jövő alakulására. A tenyerünköntalálható vonalak sok mindent elárulhatnak a sorsunkról, hátralévő életünkről. Kérdés, hogy hiszünk, vagy sem a jóslatoknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Ha a két vonal találkozik, akkor az te egy nyugodt, higgadt, kedves személy vagy, aki viszonylag két lábbal áll a földön. Bárkit képes vagy megérteni és nem hiányzik belőled az együttérzés.

Viszont rosszul viseled, ha buta, tolakodó emberek vesznek körül, ez nagyon gyorsan kihoz a sodrodból. A párod nagyon szereti a családodat és a barátaidat is, jól összeilletek.

2. Ha a jobboldali vonal magasabban van a baloldalinál, ez azt jelenti, hogy az idő múlásával egyre higgadtabb, okosabb és tapasztaltabb leszel és remekül tudod használni a tanultakat.

Mindig az érett, felnőtt emberek társaságához fogsz kötődni, akik fittyet hánynak arra, hogy mások mit gondolnak róluk. Nagy valószínűséggel idősebb ember lesz a párod is, mivel ez a korosztály nyújt biztonságot számodra.

3. Ha a baloldali vonal magasabb, akkor ez arra utal, hogy erős, csak magában bízó, harcos ember vagy.

A saját igazadért, vagy ha valaki közel áll a szívedhez tűzön-vízen keresztül képes vagy küzdeni. A szerelmed nagy eséllyel lesz jóval fiatalabb nálad, akiért bármit megtennél. Ő is tudja, hogy az életét rád bízhatja.