HARCÉL

Tim­mer­mans, Soros és az MSZP ugyan­azt akar­ják

Aki olyan je­löl­te­ket sze­retne tá­mo­gatni, akik meg akar­ják fé­kezni a be­ván­dor­lást, az EP-vá­lasz­tá­son sza­vaz­zon a Fi­deszre - mondta Ko­csis Máté bu­da­pesti saj­tó­tá­jé­koz­ta­tó­ján.
  • Szerző: RIPOST

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője az MSZP szombati kampányrendezvényéről szólva kifejtette: a szocialisták "sietve idehívták" európai csúcsjelöltjüket, Frans Timmermanst, aki az elmúlt években a legelszántabb bevándorláspárti politikus volt a brüsszeli bürokráciában.

Kocsis Máté: Timmermanstól származik a kvótajavaslat is
Kocsis Máté: Timmermanstól származik a kvótajavaslat is
Fotó: MTI
EZT OLVASTAD MÁR?

A baloldali csúcsjelölt, az Európai Bizottság alelnöke azon dolgozott, hogy megszervezze az Európába irányuló migrációt, "akárcsak jó barátja, Soros György", és minden megszólalása azt erősítette, hogy ha ő kerül a brüsszeli bizottság élére, legalizálni fogja gazdasági bevándorlók millióit, tovább erőltetné a betelepítési kvótát, az azt elutasító országokat pedig megbüntetné - mondta a frakcióvezető, hozzátéve: ezt a saját bőrünkön is tapasztalhatjuk.

A szocik a legnagyobb együttműködéssel fogadták azt az embert, aki vállaltan bevándorlókontinenssé tenné Európát
A szocik a legnagyobb együttműködéssel fogadták azt az embert, aki vállaltan bevándorlókontinenssé tenné Európát

"Minden bevándorláspárti javaslat előkészítésében részt vett Frans Timmermans, tőle származik a kvótajavaslat is, és az ő lelkén szárad, hogy Európa biztonsági helyzete jelentősen megváltozott" - fogalmazott.

Hozzátette:

"a szocik mindennek állva tapsolnak (...), a legnagyobb szeretettel és együttműködéssel fogadták azt az embert, aki vállaltan bevándorlókontinenssé tenné Európát".

Kocsis Máté szerint a szocialista csúcsjelölt szombati budapesti látogatása után mindenkinek teljesen világos lehet, hogy

"a hazai ellenzék véleménye maradéktalanul megegyezik Frans Timmermanséval, ami a bevándorláspártiságot illeti, erre lehet tőlük számítani".

Arra a felvetésre, hogy Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestert a hírek szerint mégsem az amerikai külügyminisztérium hívta Washingtonba, Kocsis Máté úgy fogalmazott: Márki-Zay Péter "lebukott", egy ugyanolyan hazudós baloldali politikus, mint az összes többi, a hódmezővásárhelyi polgármesteri székét pedig semmi másra nem használja, mint hogy az országos karrierjét építgesse.  

Eközben a címlapon