FÜLES

Teljesen kiakadt a magyar színésznő, ultimátumot adott kifosztójának

Egy vállalkozó tûnt el Kapócs Zsóka 7 és fél millió forintjával. A sztár eddig hiába várt a pénzére, most újabb lépésre készül.
  • Szerző: Ripost

Kapócs Zsóka több hete vár arra, hogy az építési vállalkozó megfizesse a kárát, ám eddig csak üres ígéreteket kapott. A lakberendezéssel is foglalkozó színésznő három hete írta ki, hogy egy általa megbízott vállalkozó nem végezte el a felújítási munkákat: a pénzt felvette, de a lakást is romokban hagyta. 

A múlt héten már úgy tűnt, a vállalkozó hajlandó fizetni, ám ez eddig nem történt meg. Kapócsnál most betelt a pohár, ultimátumot adott a férfinak.

"Elindult a visszaszámlálás! Péntek délután hat óráig kell megkapnom az édesanyjától a 7 millió forintot, amit Amerikából utal, és ami 3. hete nem ér ide. Ezt az utolsó határidőt is csak az ügyvédjére való tekintettel kapta. Amennyiben nem kapom meg a pénzt, az egész ország lépésről lépésre nyilvánosan tájékoztatva lesz péntektől mindennap az ügyem kimeneteléről" – mondta Zsóka, aki megelégelte, hogy hitegetik őt. 

Bár korábban már arról is lemondott, hogy valaha viszontlátja a milliókat, az üzletember ígéretet tett neki, hogy megfizeti a kárát. Zsóka pokoli hónapon van túl, szinte egyetlen nyugodt perce sem volt, ezért reméli, minél előbb maga mögött tudhatja ezt a rémálmot.

"Nyugalmas életem volt, de ez az ember mindent megmérgezett. Sosem bocsátom meg neki, hogy elvette a gyerekemtől, Borisztól ezt a pénzt" – mondta korábban a Blikknek Zsóka.