TÉLI OLIMPIA

Kór­ház­ból siet a rep­térre az olim­piai baj­nok ma­gyar test­vér­pár anyja

Sza­bina asszony szer­ve­ze­tét meg­vi­sel­ték az el­múlt napok iz­gal­mai. Ez sem tart­hatja vissza attól, hogy ott le­gyen va­sár­nap Fe­ri­he­gyen.
  • Szerző: HBK

Vasárnap érkeznek haza a téli olimpia magyar aranyfiúi: Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba immáron olimpiai bajnokként üdvözölheti majd a szeretteit Ferihegyen. A repülőtérre a Liu fivérek édesanyja, Szabina asszony a kórházból siet majd ki.

Szabina asszony is várni fogja Liu Shaolinékat a reptéren
Szabina asszony is várni fogja Liu Shaolinékat a reptéren

A büszke anyuka már az egyéni számokban betegre izgulta magát Shaolinék miatt, sajnos ott nem jött össze az éremszerzés. Nem csoda, hogy a stresszes napok kihatottak a szervezetére, kivizsgálásra kórházba vitték még a váltó döntője előtt. Babonából nem akarta bekapcsolni a televíziót, nem akart plusz munkát adni az ápolóknak azzal, hogy szívinfarktust is kap.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Kimegyek a repülőtérre vasárnap a fiúkhoz. Tegnap webkamerán keresztül tudtunk beszélgetni, Ádó rögtön felhívott, kérdezte, hogy el tudom-e hinni ezt az egészet. Hát egyikünk sem tudta elhinni. Shaolinnal hosszabban tudtam beszélgetni, nagyon boldog, de még ő sem fogta fel igazán a történteket” – mesélte a -nak Szabina asszony, akit péntek délelőtt sikerült telefonon utolérnünk.