HŰHA

Lehet, hogy Tahi Tóth László ha­son­mása iga­zá­ból el­tit­kolt fél­test­vér?

A szí­nész öz­ve­gyé­nek fel­hí­vá­sát több ezren meg­osz­tot­ták a Fa­ce­boo­kon.
  • Szerző: Totti

Arra kérte a színésznő a rajongókat, hogy keressék meg azt, a Tahi Tóth László temetésén megjelent titokzatos férfit, aki megszólalásig hasonlít az elhunyt férjére. A legtöbb kommentelő és Kárászy Szilvia is elképzelhetőnek tartja, hogy a hasonmás, Tahi Tóth László egy távoli rokona.

Fotó: Szabolcs László

Nagy családban nőtt fel Tahi Tóth László. Hat édestestvére volt – és mint arról a elsőként írt –, egy hetedik, féltestvér is született, aki Amerikában élt. Utóbbi édesapja, Nándor egy korábbi kapcsolatában fogant. Tommal egy véletlen folytán, csupán 50 év után sikerült felvennie a kapcsolatot a művész családjának, így elképzelhetőnek tartják, hogy a most előkerült hasonmás egy újabb, sosem hallott rokonuk legyen. A Facebookon zajló hajtóvadászat sikerrel járt, hiszen jelentkezett M. Mihály lánya, aki egy újabb fotót is megosztott az édesapjáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az internetezők egybehangzó véleménye szerint nem lehet véletlen a testvérekre jellemző hasonlóság. A képen látható férfinak ugyanolyan a testalkata, mint Tahi Tóth Lászlónak, és az arcvonásaik, s orruk formája is teljesen megegyeznek.

Természetesen én sem zárkózhatom el attól, hogy a hasonmás akár féltestvér, unokatestvér is lehet

– kezdte a -nak Kárászy Szilvia, aki már fel is vette a kapcsolatot Mihály lányával, de úgy tűnik, a találkozóra még neki is várnia kell.

A segít! Egyelőre nem szeretne a nyilvánosság elé M. Mihály, Tahi Tóth László hasonmása. A férfi, aki megszólalásig hasonlít a február 22-én elhunyt Kossuth-díjas művészre, egy szál virággal a kezében jelent meg a temetésen. Az özvegy, Kárászy Szilvia és a olvasói is szeretnék megismerni a hasonmást, így ha mégis meggondolná magát, kérjük írjon a ripostinfo@ripostmedia.hu e-mail címünkre!

Hogy miért szeretné felvenni a kapcsolatot Tahi Tóth László özvegye a hasonmással? Kiderül a napilap keddi számából. Keresd az újságárusoknál!