SIKK

Szivárványhaj a nyári divat

Göndör vagy egyenes, rövid vagy hosszú, copf vagy fonás, az teljesen mindegy. A színpompástól a szürke 50 árnyalatáig menő most minden, de bemennél így dolgozni?
címkék:

2015-ben valóban rendhagyó lesz a frizuradivat, mely főként a hajfestésben hoz nagy újdonságokat. Két nagy irány versenyez egymással, vagyis teszi színesebbé az életünket. Az egyik oldalon elszabadulnak a színek, és a szivárvány minden árnyalata a tincseinkre költözhet. A másik irány, a szintén ugyanilyen menő „nagyi-trend”, ami a szürke, vagy inkább az ősz színek újraértelmezését jelenti.

Az elmúlt 20 év a hajfestékek minőségének hihetetlen mértékű fejlődését hozta. Így ma, viszonylag nagy károkozás nélkül, egyre több lehetőséged van arra, hogy hajszíneddel, nagyon egyedi és kifejező módon adhasd a világ tudtára milyen hangulatban vagy éppen.

Kortalan lehetsz a pimasz színesben vagy az elegáns szürkében egyaránt!

Olyan magaslatokba szárnyalhat képzeleted, melyről anyáink még álmodni sem mertek volna.  Bármit kipróbálhatsz. És ha igazán divatos szeretnél lenni, visszafogottságról szó sem lehet! Ragyogó, egyszerre kislányos és nőiesen szexi. Éles kontúrokkal vagy lazán összesatírozva, legyen rövid vagy hosszú, mindenképpen szemet gyönyörködtető és vagány. Hölgyeink, ecsetre fel!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?