ÉLETMÓDI

Szexi fotói miatt rúgták ki állásából a bírósági alkalmazottat

Mindenki tudta, mivel egészíti ki kevéske fizetését a szexi alkalmazott, a bíróság vezetőinek szemét mégis csak most kezdte el szúrni a dolog.

Sonia Pellizzari irodai alkalmazottként dolgozott Buenos Aires egyik bíróságán. A 28 éves lány a csekély közalkalmazotti fizetését webkamerás modellkedéssel egészítette ki, azaz interneten árulta szexi videót és fényképeit, hogy fizetni tudja egyetemi tanulmányait és albérletét. Sonia sose rejtette véka alá, hogy mivel foglalkozik a hivatalos állása mellett, de a bíróság vezetőségének mégis csak nemrég jutott a fülébe a dolog, és azonnal menesztették is állásásából - írja a helyi sajtóra hivatkozva a Sun bulvárlap.

Sonia 2011 óta dolgozott a helyi bíróságon, az internetes modellkedést pedig 2017-ben kezdte el. A fizetéskiegészítéséről minden barátja, kollégái, sőt, a lány rokonai is tudtak. Soha senkinek sem volt egy rossz szava a lányhoz, mivel minden tudta, hogy nem jókedvében mutogatja magát az interneten.

"Az egyik kiszivárgott rövid videóm okozta a botrányt. A felvételeken épp meztelen vagyok, ez okozta a felháborodást a bíróság vezetésénél. Egyáltalán nem szégyellem, amit csinálok, mindenki tudott a dologról. Azt viszont határozottan visszautasítom, hogy emiatt prostituált lennék, vagy bármi hasonló."

- fogalmazott a fiatal lány, akit közvetlenül nem a meztelenkedős videói miatt menesztették az állásából. A hivatalos indoklás szerint Sonia már annyit foglalkozott a másodállásával éjszakánként, ami hatással volt az irodai teljesítményére, ezért felmondtak neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?