ÉLETMÓDI

Szex a zuhany alatt? A legobb ötlet kánikula ellen!

Izgató csobogás, gyönyörû testek, illatos hab, érzéki pózok. Éppen úgy, mint egy filmben. de a valóság sajnos néha bonyolultabb.
címkék:
  • Szerző: sm

A valóság sajnos néha kiábrándítóbb: a szappan a szemedbe megy, a feneked a hideg csempéhez nyomódik és bénázva csúszkáltok, amíg egy stabil pózba próbáljátok manőverezni magatokat.
Ha megfogadod tippjeinket, nem a zuhanyfüggöny visszaszerelésével kell foglalkoznod, viszont a szex tényleg szexi lesz!

1.    Fordítsd arrébb a vízsugarat!

Hiába tűnik minden csúszósnak, a víz lemossa a síkosságot. Szóval jobb, ha nem zubog egyenesen a lényeges testtájaitokra. Pláne, hogy ebben az esetben nagyobb az esélye a hüvelyi irritációnak és a fertőzéseknek – ezek pedig köztudottan nem tesznek jót a hangulatnak.

2.    Gondolkozz előre!

Az óvszer csomagolását baromi nehéz vizes kézzel kinyitni, úgyhogy vagy gondoskodjatok másfajta fogamzásgátlásról, vagy keress olyan márkát, amit a víz alatt is fel tudsz venni.

3.    Tartsd a lábad a földön!

Ne, ismételjük, NE tegyétek a lábatokat a kád szélére! Tényleg nagyon csúszik és a csúcs helyett a sürgősségin kikötni nem szexi. Próbáljátok inkább a klasszikus doggy-pózban: ha a barátnőd letérdel, te pedig mögé kerülsz, még a leghevesebb csatában is stabilak maradtok.

4.    Használd a zuhanyt előjátéknak!

Jó móka simogatni, szappanozni, becézgetni egymást, a konkrét akciót pedig hagyjátok meg a fürdőszobán kívülre.  Élvezzétek a víz zubogását, a forró levegőt, a másfajta érintéseket.

5.    Egyszerűen csak mosdassátok meg egymást!

Élvezzétek ki a pillanat intimitását: ahogy ápolgatjátok, szappanozzátok egymást. A lassú mozdulatoktól még egy hajmosás vagy borotválkozás is lehet nagyon szexi, arról nem is beszélve, ahogy mosdatás közben olyan érzékeny területekre bukkanhattok, amiről eddig nem is tudtatok. Ráadásul a hajmosást is kipipálhatod a teendőid listájáról.

forrás: www.womenshealthmag.com

címkék: