HŰHA

Sú­lyos mér­ge­zést ka­pott a ma­gyar sztár Thai­föl­dön

Nagy volt az ijedt­ség a nya­ra­lás első nap­ja­i­ban! Az éne­kesnő rosszul lett az étel­től, or­vos­hoz kel­lett for­dul­nia. Na­gyon meg­ijedt, mert eszébe ju­tott, hogy ja­nu­ár­ban egy férfi éle­tét vesz­tette az eg­zo­ti­kus or­szág­ban, mi­u­tán kí­gyó­mak­ré­lát evett egy ét­te­rem­ben.
  • Szerző: B.M.

Két hétre Thaiföldre utazott szerelmével és lányával együtt Szűcs Judith. A díva úgy érezte, itt az idő, hogy pihenjen és kikapcsolódjon az egész éves, feszített munkatempó után.

"Tele van magyarokkal Pattaya, mozgalmas az éjszakai élet, mindenki megtalálja itt, amire vágyik" – kezdte lapunknak lelkesen a sikeres énekesnő, aki sajnos az első napon megbetegedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Ha Ázsiába megy az ember, akkor bizony kalkulálni kell azzal, hogy az ottani bacilusok megtámadnak bennünket. Az európai ember más higiénés körülményekhez szokott… Thai tésztát ettem, amitől borzasztó gyomorgörcseim lettek. Hamar orvost hívtunk, aki adott egy speciális antibiotikumot, ami viszonylag gyorsan helyrehozott. Mindenesetre nagyon nem volt kellemes, amit az első napokban átéltem. De szerencsére túléltem! Az a tanulság, hogy ezentúl mindig viszek magammal gyógyszert, és egyszerűen beszedem, ahogy megérkezem" – mesélt a kellemetlen élményről Judith, aki szerencsére gyorsan túltette magát a fertőzésen.

"Nincs ahhoz fogható élmény, mint amikor az ember a parton ül, és hallgatja a tenger morajlását. A huszonkettedik emeleten laktunk, elképesztő panoráma tárult elénk. Minden éjszaka nyitva hagytuk a teraszajtót, és láttuk, ahogy apró, fénylő szentjánosbogarakhoz hasonlóan kihajóznak a halászok a csónakjaikkal. Az apály-dagály élmény pedig különösen érdekes volt. Én nem mertem megkockáztatni, hogy felvegyem a versenyt a tengerrel, és fussak az áramlattal együtt, de sokan megtették. Nekem kicsit ijesztő volt, olyannak tűnt, mint a cunami" – mondta a csinos énekesnő, aki rengeteget napozott, strandolt, és végre átadhatta magát a teljes kikapcsolódásnak. A hazafelé út azonban nem volt zökkenőmentes.

Ha kíváncsi vagy, mi történt a repülőn, a napilap szerdai lapszámából megtudhatod!