HŰHA

Be­szé­des fotók: An­csika meg­bo­csá­tott Stohl And­rás­nak!

Ked­ves pil­lan­tá­sok, vidám össze­ne­ve­té­sek, ben­ső­sé­ges érin­té­sek: két évvel a sza­kí­tá­suk után ezek jel­lem­zik Stohl And­rás és volt párja, An­csika kap­cso­la­tát. A csi­nos tánc­mű­vész maga mö­gött hagyta a múl­tat, meg­bo­csá­totta egy­kori pár­já­nak, hogy el­hagyta őt egy másik nőért.
  • Szerző: E.J.

A Sztárban Sztár vasárnapi adásának szüneteiben Stohl András minden szabadidejét egykori családja közelében töltötte. A színészt nem csak kislánya, de egykori kedvese, Ancsika is elkísérte a stúdióba.

Galéria - Kattints a fotóra!
Galéria - Kattints a fotóra!
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Erre már volt példa a tavalyi évadban is, ám akkor csak a kislánya kedvéért ült be a stúdióba az édesanya, gyermekei apjával nem kommunikált a műsor szüneteiben.

Mostanra viszont láthatóan megtört a jég. Beszédes fotók bizonyítják: az egykori szerelmesek immáron képesek szeretettel tekinteni egymásra.

Az eddig is köztudott volt, hogy a szülők teljes egyetértésben nevelik két közös gyermeküket, a tízéves Franciskát és a négyéves Andriskát, de a hétvégi show-n még ennél is tovább mentek.

A felvételein látszik, hogy Ancsika és András nemcsak a stúdióban tartózkodó lányuk kedvéért beszéltek egymással, hanem szívesen viccelődtek, nevetgéltek.

Sőt, az édesanya még a saját telefonját is átnyújtotta Andrásnak. Az oldott hangulat talán annak is köszönhető, hogy Stohl az exe és a gyerekek érdekeit nézte.

Eközben a címlapon

A szétválásuk idején nem akart vitázni, gondoskodott az asszonyról, ő volt az, aki kiköltözött a fóti házukból és azt otthagyta Ancsikának.

A részletekért és a többi képért keresd a keddi napilapot!