BOZÓT

Soros ismét Pestre küldte a fiát, Alex hozza a leg­jobb ba­rát­ját is: Szil­vesz­teri co­ming out

Soros György kép­te­len be­le­nyu­godni a vá­lasz­tási ve­re­ségbe, nem adja fel a mig­rán­sok be­te­le­pí­té­sé­nek ter­vét. A hét ele­jén Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan tá­madja Ma­gyar­or­szá­got. Az új had­já­rat pa­rancs­noka ez­út­tal is a fia, Alex.
  • Szerző: RIPOST

Nem adják fel a migránskvóták keresztülvitelét. Soros Alex már korábban átvette a magyar hadtest irányítását, de most ismét személyesen érkezik Pestre. Elválaszthatatlanul ott van mellette legjobb barátja Maxwell Osborne. Ő is beleszól a magyar politikába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sürget az idő, jönnie kell a migránsoknak

A megsemmisítő választási vereség után az elsődleges cél az ellenzék feltámasztása és csatasorba állítása. A Soros-klán ennek rendel alá most mindent.

Sürget az idő, hiszen az Európai Unióban a félév végéig, június 30-ig át kell erőltetni az új migránsküldő rendszert. Az ellenkezni merészelő tagállamok akarata ellenére is! Ezért támogatják minden erejükkel a választások eredményével szembemenő tüntetéseket, hogy aztán azokra hivatkozni lehessen a brüsszeli migránscsatában. Alex Soros ezért posztolgatja a tüntetésről szóló híreket szerte a világhálón.
Fotó: Instagram

Soros György már korábban a fiára bízta a magyar osztagok vezetését. Alex és barátja Maxwell szemelte ki például  a garázda Gulyás Mártont, ők láttak benne fantáziát. De bíznak Gurmai Zita szocialista nagyasszony fiában, Gulyás Balázsban is, aki a demokratikus választások elleni tüntetések főszervezője. Már gratuláltak is neki, lelkesülten posztolva  a szabad választásokat tagadó demonstráció fotóját…

Maxwell, a kis Soros, meg a coming-out

Soros Alex rövidesen újra személyesen tart eligazítást a magyar osztagnak, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa Maxwell Osborne is. Maxwell szó szerint élet és harcostársa a Soros-örökösnek. Elválaszthatatlanok.

Eközben a címlapon
A neves divattervező és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll a Soros-fiúval, együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják nyilvánosan.
A képeken már-már provokatív módon demonstrálják fizikai és érzelmi összetartozásukat. Gyakran ölelkeznek, szorítják egymás kezét.A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő emberi kapcsolatról tanúskodnak.

Bár mindenki tudta a New York-i  felső tízezer köreiben, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de a Soros-fiú politikai szerepére tekintettel mégis okoztak némi meglepetést szilveszterkor.

Az újév hajnalán ugyanis egy látványos videóval, sőt egy közös ágyfotóval coming-outoltak, egyenesen Dominikából, a közös szállodai szobából...

Páros utazás, csak mi ketten, hirdették a videó kockái...

Bátran megmutatták országnak-világnak, hogy mi a teljes igazság. Politikai körökben mindez idáig ritkának mondható pikáns Instagram és Twitter üzenetekből sem volt hiány, például, ki hogyan szokott "a másik háta mögé kerülni”, hogy finoman fogalmazzunk.  Szállt a neten az I love you! és a Bromance, a testvérek románca.

Fotó: Instagram

Nagypolitikai körökben  szokatlan nyíltsággal posztolgatja Soros Alex ezeket a fotókat. Aztán meg egyet mondjuk arról, amikor Hillary Clintonnal vagy Obama ex-elnökkel találkozik rendszeresen, hiszen apja a Demokrata Párt bőkezű finanszírozója.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Ezután jöhet egy közös kép megint Maxwellel.

Ez van és kész?

Mit mondhatunk erre? Ez van és kész, legyenek boldogok. Az már más kérdés, hogy a Soros-fiú magyar politikai kérdésekben is támaszkodik párjára Maxwell Osbornra.

Elsősorban az ő favoritja Gulyás Márton, akit főként Maxwell „megérzései” alapján pénzelnek Sorosék. Hogy mit lát Maxwell Osborne Gulyásban? Talán a vehemenciája tetszik neki, netán a stílusa, beleértve az atlétatrikót, piros pöttyös zoknit és lila nyakkendőt is.
Mindenesetre küldik a pénzt és biztatást neki bőségesen… New York-i  információk szerint rövidesen az óceán túlpartján is megfuttatják a „lieblinget”.

A Soros-fiú és Maxwell természetesen nagy hívei a migrációnak, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. A közzétett videókon biztatják a jobb sorsra érdemes migránsokat, hogy rövidesen megindulhatnak Európa felé…. 

Évente többször turnéznak migránstáborokban, jótékonykodnak egy kicsit  a sok-sok fergeteges, több tízezer dollárba kerülő  New York-i luxusparty után, ahol mindketten  pénzszóró „bulikirálynak”, playboynak, amerikai sztárok nagy csókosának számítanak.

Egy kép a migránstáborokból...

...egy  meg az Alex által szervezett New York-i jelmezbálról, ahova úgy 500 ezer forintnyi dollár volt a belépő. Maxwell (bal oldalon) ezt a jelmezt választotta. Társának kézmozdulata is megérne egy külön (muszlim) misét.

Alex és Maxwell, ha Pestre jönnek instruálni a Soros-aktivistákat gyakran töltik éjszakáikat Budapest legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában, a Four Seasonsben, ahol 2 millió forintba kerül egy éjszaka.

Fotó: Instagram

Posztolnak szépen a csodálatos panorámáról és persze közös intim fotókat is. Ezeken mindig felhőtlenül boldognak látszanak.

Fotó: Instagram

Innen, ebből a lakosztályból indul el Alex reggelente a közeli CEU felé gyalog, eligazítást tartani...

Fotó: Instagram

... és közös tablóképet készíteni a CEU vezérkarával.