NAPI UFÓ

Sok­koló össze­es­kü­vés-el­mé­let: el­tit­kolt há­ború zaj­lik a föld­kö­zeli űrben?

Pon­to­san ugyan­ab­ban az idő­ben (2018. ja­nuár 16-án), mint ami­kor egy me­teor vil­lant át az égen Mi­chi­gan fe­lett az Egye­sült Ál­la­mok­ban, a geo­ló­gu­sok 2-es erős­ségű föld­ren­gést ész­lel­tek. Csak­hogy ezt tel­je­sen más okozta...
  • Szerző: M. Elek

Az átlagos stream média szinte pillanatokkal azután beszámolt a Michigan felett átsuhanó, és látványosan fényjátékot produkáló meteorról, ahogy az felbukkant. Csakhogy ugyanabban a pillanatban egy rejtélyes, függőleges energiasugarat is észleltek a környéken. Pontosan 90 fokos szögben érkezett, így aligha lehetett a meteor leváló darabja, mint sokan gondolták. Erről már kevesebben adtak hírt, hiszen azt hitték ugyanarról a jelenségről van szó...

A különös kék fényű "meteorról" itt nézheted meg a videókat!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: YouTube

William Yeck geofizikus kutató szerint nem csak úgy tűnik hogy két esemény történt egyazon időben, hanem valóban két dologról beszélünk. A fényfelvillanásokat a légkörben felizzott, majd felrobbant meteor okozta, (ha ugyan valóban meteor volt), de nem okozhatott 2-es erősségű földrengést. A rejtélyes sugár nem pont ugyanott csapott le, ahol az űrből érkezett szikladarab szétrobbant, és ez viszont okozhatott rengéseket.

Az UFO-vadászok szerint egy földönkívüli incidens szemtanúi lehettünk. A légkörben megsemmisült objektum alighanem egy idegen jármű lehetett, ami már sérülten érkezett a légkörbe, így nem bírta a súrlódás által gerjesztett hőt. Megsemmisült. Minden bizonnyal valahol a Földközeli űrben érhette a találat egy másik idegen űrhajóról. Miután a légkörbe menekült még utána lőhettek, hogy biztosra menjenek, ez lehetett a Michigan-re lecsapó rejtélyes sugárnyaláb... - írja a napiufo.hu.

További fotókat a különös sugárnyalábról ide kattintva nézhetsz!

Fotó: YouTube

Egyes elméletek szerint a Földért hatalmas csata zajlik az űrben, több földönkívüli faj közt.

Eközben a címlapon

Hasonló sugárnyalábot már az ISS űrállomásról is észleltek korábban, csakhogy az egy a Földről éppen távozni készülő UFO-t vett célba. Talán pont azért hozták létre a Földet körülvevő műholdrendszert, amely holografikus égboltot vetít fölénk, hogy elfedje a hihetetlen űrbéli összecsapásokat. Hogy mi lesz a végkimenetele a csatának, és hogy mi vár ránk, nem tudni. Csak reménykedhetünk, hogy a " jó fiúk" fognak felülkerekedni, és nem igáznak le minket, ahogyan azt a sci-fi filmekben próbálják belénk sulykolni.