HŰHA

Ez prosz­tó­ság: Se­bes­tyén Ba­lázs dur­ván ki­akadt Cur­tisre

Kü­lö­nös dolog tör­tént a Rádió 1 szerda reg­geli adá­sá­ban. Cur­tis azóta egy élő vi­de­ó­ban adott ma­gya­rá­za­tot tá­vol­ma­ra­dá­sára...
  • Szerző: Doris

Curtis hiába ígérte meg, hogy a Rádió 1 reggeli műsorában reagál a szcientológus kamuelvonóról szóló hírekre, Sebestyén Balázsék egyszerűen nem tudták őt elérni szerda reggel!

Fotó: Markovics Gábor

Az újpesti rappernek 8 óra után kellett volna adásba kerülnie. Egészen pontosan 8:15-kor öntött volna tiszta vizet a pohárba, ám ez nem történt meg. Sebestyén Balázs elárulta, hogy még kedden egyeztettek Curtisszel és a menyasszonyával, és mindketten ígéretet tettek arra, hogy a zenész tisztázza magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

Ám - érdekes módon - szerdán Curtis már nem volt elérhető, amit Balázs nem hagyott szó nélkül.

"Ez nettó prosztóság, nekem már reggel óta volt egy rossz érzésem ezzel az interjúval kapcsolatban. Biztos, hogy nem beszélek róla többet, és megértem Majkát. Egy napot sem tudnék együtt dolgozni egy ilyen emberrel" - jelentette ki Balázs, akivel a hallgatók is egyetértettek.

Curtis azóta egy élő videóban reagált távolmaradására. Állítása szerint egyszerűen elfelejtette az interjút, és épp a futó programját teljesítette. Telefonon azért nem tudták elérni, mert a sajátját még nem kapta vissza, a menyasszonyáé pedig le volt némítva. Bár azóta többször hívták Balázsékat, ők egyelőre nem tudták adásba tenni a rappert.

Eközben a címlapon