FÜLES

Most ér­ke­zett: Friss hírek Sas Jó­zsef ál­la­po­tá­ról

A le­gen­dás hu­mo­rista ál­la­po­tá­ról eddig csak ke­ve­set le­he­tett tudni, ám a Ri­post most ki­de­rí­tette, mi tör­tént, mióta ha­za­hoz­ták Sas Jó­zse­fet Thai­föld­ről.
  • Szerző: Bustr

Sas Józsefről március 7-én jelentek meg az első aggasztó hírek: kórházba került Thaiföldön. A humoristát egy légi betegszállításra szakosodott társaság segítségével, különgéppel hozták haza. A repülőtérről azonnal a János Kórházba szállították. A művész felesége csak néhány nappal később tudott hazautazni, de az asszony elmúlt napokban el sem mozdul férje ágya mellől. Zsuzsa a történtek után csak szűkszavúan nyilatkozott férje állapotáról, ami aggodalomra és találgatásokra adott okot. A A azonban megtudta: Sas József egyre jobban érzi magát a történtek után.

Fotó: Markovics Gábor

„Bár még az ünnepi hétvégén is gyenge volt, egyre jobb és jobb lett a kedve, és ahogy hallottam, az étvágya is visszatért, aminek a neje nagyon örült. Ez volt az első igazi jele a javulásnak. A művész úr folyamatosan humorizált, ugratta az ápolókat, akik mindig nagy mosollyal az arcukon jöttek ki a kórterméből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Néha kész kabaré lett az egész osztály.

Állítom, hogy a humorával nekem és a többi betegnek is segített a gyógyulásban. Furán fog hangzani, de kicsit hiányzik is, hogy ma délelőtt érte jött a betegszállító, és elvitték Budakeszire. Mindenesetre kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok neki! Kétségem sincs afelől, hogy felépül, hiszen nagyon akarta a gyógyulást, és egy igazi küzdő”

– mondta az osztály egyik betege, aki fotót is készített arról, amint a művészt beteszik a mentőautóba. A felvételt a napilap keddi számában láthatod.