KÜLFÖLD

Sal­vini: Add meg a címed, kül­dök neked 20 mig­ránst! - videó

Sze­mét gyil­kos­nak ne­vezte egy nyílt fó­ru­mon Mat­teo Sal­vi­nit egy bal­ol­dali ak­ti­vista. Az olasz bel­ügy­mi­nisz­ter nem sér­tő­dött meg, hanem vil­lám­gyor­san, amúgy ola­szo­san vissza­vá­gott...
  • Szerző: SZM

Az alábbi akár a hét videója is lehetne! Matteo Salvini az Adriai-tenger partján, a Pescaratól északra fekvő Giulianova településen tartott élő fórumot, amikor az egyik mondatába valaki belekiáltott: “Szemét gyilkos!”

A belügyminiszter miután ezt meghallotta, a saját laza, olaszos humorával a következőképpen reagált: “Tapsot kérek annak az úrnak, aki most nyert 10 migránst!

Ha megadja a keresztnevét, a családi nevét és a bankszámlaszámát, küldök Önnek akár 20 migránst is és majd gondoskodjon róluk ebéddel, uzsonnával és vacsorával.”

Majd a közönség felé fordulva hozzátette: minél több pénzt keresnek a kommunisták, annál hajlamosabbak erkölcsi prédikációt tartani másoknak. Az igazi gyilkosok azok, akik a migránsokat meghívják, az embercsempészeket támogatják és a Földközi-tengerből nyílt színi temetőt csinálnak.

Forrás: Voiceofeurope

Matteo Salvini néhány nappal korábban bejelentette, hogy

a lehető leghamarabb 2700 illegális migránst akar visszaküldeni elsősorban Bangladesbe Pakisztánba, Nigériába és  Elefántcsontpartra.