HŰHA

Az igen! Lerobbant budapesti épületben tűnt fel egy újabb világsztár

Magángéppel érkezett Magyarországra a világ egyik leghíresebb focistája, Ronaldinho.
  • Szerző: Ripost

Az aranylabdás labdarúgó egy napra érkezett, hogy a nemsokára kezdődő oroszországi foci-világbajnokság hivatalos dalának klipjét leforgassák. Helyszínnek a lerobbant Nagyvásártelepet  választották, ami teljesen lenyűgözte Ronaldinhót.

Hatalmas fekete Mercedessel érkezett meg Ronaldinho bátyjával – aki egyben menedzsere is - a Budapest Park mellett lévő, már használaton kívüli lepukkant vásárcsarnok területére, persze két testőr sem hiányozhatott mellőle.

"Amint megérkeztek, az itteni őröket el is küldték, és a helyüket rengeteg, általuk hozott biztonsági őr és testőr vette át" - mondta egy, a környéken dolgozó férfi.

A világbajnok labdarúgót tehát a stáb már a helyszínen várta, mint ahogy azok a lelkes, tíz év körüli focista kislányok és kisfiúk, akik az aranylabdás mellett statisztáltak a klipben. Ronaldinhónak sosem voltak sztárallűrjei, itt is lenyűgözött mindenkit kedvességével. Akár stábtag, akár statiszta szeretett volna vele készíteni közös fotót, senkinek nem mondott nemet. A forgatás végén még névre szólóan dedikált is focilabdákat a kis labdarúgóknak, sőt még passzolgatott is velük, és elkápráztatta őket trükkökkel, amiket ők próbáltak leutánozni.

Nagyon jó volt látni, hogy ilyen kaliberű világsztár, akinek a nevét az egész világon ismerik, ennyire emberi tud lenni

– mesélte a stábban dolgozó Gábor a %%-nak. – Mindenkinek bemutatkozott, mindenkivel lepacsizott, és ha valaki beszélgetni akart vele, megtehette, hozott egy tolmácsot, mert ő nem beszél angolul. Mi csináltuk a fény- és hangeffekteket. Ronaldinhónak pedig az volt a dolga, hogy - egy úgynevezett brazil körnek hívott trükk után - negyven méterről berúgja a csarnok egyik első emeleti ablakát...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?