HŰHA

Elő­ke­rült a ha­lott sztár el­tit­kolt fe­le­sége

Az áp­ri­lis végén el­hunyt szu­per­sztár egész hát­ra­ha­gyott va­gyo­nát ma­gá­nak kö­ve­teli egy nő, aki ér­de­kes tör­té­net­tel állt elő.
  • Szerző: The_M

Jóformán hetente vannak újabb fejlemények Prince halálával kapcsolatban, pedig a legendás énekes már több mint fél éve nincs köztünk.

A napokban egy nő jelentkezett, aki Prince eltitkolt feleségének vallja magát, és igényt tart a popikon hagyatékára. Claire Elisabeth Elliott azt állítja, hogy a zenésszel évekkel ezelőtt összeházasodtak a legnagyobb titokban, és  haláláig nem is váltak el. Ezt házassági anyakönyvi kivonattal is tudja bizonyítani. Emellett van nála egy példány Prince végrendeletéből, és ennek alapján a sztár minden pénze, vagyontárgya és a dalai jogdíjai őt illetik meg.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Facebook

Ezért már be is adott egy kérelmet a bíróságra, hogy a Prince hagyatéka felett rendelkező banktól minden jogot megvonasson. Viszont az említett bizonyító erejű dokumentumokból egyet sem mutatott be, így szinte biztos, hogy a kérését el fogják utasítani.

Claire egyébként valószínűleg hazudik, mert korábban azt is kérvényezte, hogy ő lehessen az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke. Szóval nem egészen épelméjű...