SHOWBIZ

Csú­nyán ki­fosz­tot­ták Stohl And­rást!

Ha­tal­ma­sat koc­káz­tat­tak és min­dent vit­tek A Pi­ra­mis teg­nap esti já­té­ko­sai.

Sok minden megesett már A Piramis történetében, de arra még nem volt példa, hogy valaki 10 millió forintot utasítson vissza, de arra sem, hogy ezután több mint a dupláját vigye haza.

Zoli és Tamás kockáztattak és nyertek.
Zoli és Tamás kockáztattak és nyertek.
Fotó: TV2
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az üzletembernek és a buszvezetőnek azonban sikerült elvinniük A Piramis eddigi legnagyobb nyereményét. Egyikőjük Zoli, a -nak elárulta: biztosak voltak abban, hogy nyernek.

Fotó: TV2

„Tamás egy nemzetközi busztársaságnál dolgozik. Az egyik útja során megálltak egy pihenőben, ahol kaptak egy 5 frankos szelvényt, amit az ottani kaszinóban fel lehetett használni. Tomi nem sokat gondolkodott, játszott, és nyert 900 frankot azaz 250 ezer forintot. Rá két napra kiderült, hogy játszhatunk A Piramisban. Tamás akkor azt mondta, érzi, hogy nekünk kedveznek a csillagok, játszunk, mert nyerni fogunk" - áradozott Zoli, aki hamar átvette Tamás lazaságát, és a játék előtt vakmerő egyezséget kötött.

Fotó: TV2

„Megbeszéltük, hogy ha nagy összeget ajánl a piramis, nem fogadjuk el, bízva abban, hogy odakint még nagyobb összeg lesz. Persze látva az adásokat, ebben egyáltalán nem lehettünk biztosak, de akkor mi ezt a stratégiát követtük. 

Egyébként biztosak voltunk benne, hogy pénzzel távozunk a stúdióból.

Szerencsére bejött, Tamás nem bizonytalanodott el, így amikor kijött a piramisból, alig tudtam visszafogni magam, hogy ne mondjam el neki, mennyi pénzt nyertünk. Örömömben automatikusan táncra perdültem" – mesélte boldogan Zoli, aki már tudja, hogy mire költik a pénzt.

Hogy mire megy el a hatalmas összeg, megtudhatod a csütörtöki napilapból!

Eközben a címlapon