SZTÁRDZSÚSZ

Hiába a bé­kü­lés, Pécsi Il­dikó végső dön­tést ho­zott a ki­la­kol­ta­tás­ról

Pár­tos Csilla hiába állt el a ro­kon­tar­tási per­től, a szí­nésznő hajt­ha­tat­lan.
  • Szerző: Doris

Pécsi Ildikó volt menye hiába döntött úgy, hogy kibékül a Kossuth-díjas színésznővel! Bár Pártos Csilla közel 4 év háborúskodás után elállt a rokontartási pertől, ez semmit sem változtat azon,hogy a színésznő május 1-jén kilakoltatja saját unokáját a rózsadombi lakásból.

Fotó: Szabolcs László

Pécsi Ildikó tavaly üzente meg, hogy nincs mese, ha kell, a végrehajtóval lakoltatja ki házából unokáját, a 19 éves Csabikát. Azóta azonban látszólag nagyot fordult a világ! A Blikk szerdán írt arról, hogy a színésznő volt menye békülni akar, ennek érdekében pedig bejelentette: elállnak korábbi anyagi követeléstől, nem tartanak igényt sem visszamenőlegesen, sem a jövőben a havi 115 ezer forintos rokontartásra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez összesen 4 millió forintot jelent! Így véget is ért egy per a szövevényes családi drámában. Ám úgy tűnik, hiába Pártos békülési szándéka, ez semmit sem változtat a kilakoltatáson.

"A rokontartási pernek semmi köze a 2015-ben kirobbant ingatlanperhez! Április harmincadikán lejár a kilakoltatási moratórium, a rendőrség, a karhatalom és a végrehajtók mind kivonulnak a budai ingatlanhoz, hogy meglegyen a kilakoltatás. A rendőrök félreállítják azt, aki útban van. Ez mindenképp így lesz" - nyilatkozta a -nak a színésznő ügyvédje, dr. Magyar György.

Természetesen megkerestük a színésznőt is. Nyilatkozatát elolvashatod a szombati lapszámában!

Eközben a címlapon