SZTÁRDZSÚSZ

Ul­ti­má­tu­mot adott az EDDA tag­ja­i­nak Pa­taky At­tila

Már ja­vá­ban ké­szül a május végi kon­cert­jére az EDDA Művek. Pa­taky At­tila nem bízza a vé­let­lenre, vas­kezű front­em­ber.

Pataky Attila az idő múlásával sem hajlandó lejjebb adni. Az énekes szerint a közönség megérdemli, hogy mindig a legjobbat kapja, s bár igaz, hogy már az együttes tagjai sem fiatal srácok, a profizmusukat senki nem kérdőjelezheti meg.

Fotó: Markovics Gábor

Attila a -nak elárulta, szigorú szabályok mentén készülnek a májusi nagykoncertre.

"EDDA zúzda metál módra! Ez egy nagyon régi vágyunk volt, hogy áthangszerelve, metál stílusban adjunk elő néhány slágert”

– kezdte az énekes, aki szerint már az előkészület is egy valódi zúzdához hasonlít.

"Több mint egy éve tart a felkészülés. Fontos a helyszín, a látvány és persze a dalok. Nem tudtunk könnyen megegyezni a fiúkkal, hiszen körülbelül 230 dalunk van, abból kiválasztani a legjobb 22-t valódi harcnak bizonyult.  Megküzdöttünk, egy rövid kézitusa után aztán sikerült megegyeznünk. Kék-zöld foltok éktelenkedtek rajtunk, de legalább megszavaztuk a legjobb számokat a koncertre”

– mesélte félig-meddig viccesen Attila, aki valódi metált akar tolni május 24-én a Budapest Park színpadán, ehhez pedig, kondira lesz szükségük.

Eközben a címlapon
Fotó: Markovics Gábor

"Tesitanárnak készültem és világéletemben mozogtam, de mostanában magamon is észrevettem, hogy felszaladt néhány kiló. A rajongók általában elcsodálkoznak, hogy a korunkhoz képest milyen hatalmas energiákkal élünk a színpadon. Ez így igaz, de mindent meg is teszünk érte. A profizmusnál nincs fontosabb. Igényesek vagyunk, ezért is kell fogyókúráznunk"

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen ultimátumot kaptak az EDDA tagjai, olvasd el a hétfői lapszámát!