SZTÁRDZSÚSZ

Ilyet még nem lát­tál! Be­ju­tot­tunk TV2 sztár­já­nak tit­kos bi­ro­dal­mába

Pász­tor Anna na­gyon kü­lön­le­ges, mégis ta­ní­tani való gyer­mek­ne­ve­lési mód­szert vá­lasz­tott. Per­sze a meg­va­ló­sí­tás­hoz kell egy ba­ba­ba­rát mun­ka­hely, de neki sze­ren­cséje van.
  • Szerző: Buster

Szombat este a elkísérte Pásztor Annát a Star Academy stúdiójában lévő öltözőjébe, ahol a szavunk is elállt. Egy igazi, otthonosan berendezett babavilágba csöppentünk. Anna pedig kérdés nélkül mesélni kezdett a lassan három éves Benjiről, és a nyolc hónapos Zoéról.

Bejitottunk Anna saját világába
Bejitottunk Anna saját világába

"Nagyon sokat vagyok itt benn az Akadémián és amit itt látsz az az én kis világom, amit mindenhová viszek magammal, hiszen a babáink is mindenhol velem, vagy velünk vannak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Csak úgy tudok létezni, ha saját magamnak megálmodott miliőből tudok táplálkozni, töltődni.

Ha nem ez vesz körül, lemerülök. Ebben a kis világban tartom Benjit és Zoét is, tehát viszem őket magammal mindenhová, ahol nappal vagyok.Azt gondolom, hogy nekik a legfontosabb, hogy a lehető legtöbb időt töltsék a szüleikkel, még akkor is, ha a szülő olyan örült életet él, mint például én. Úgy hiszem, hogy a legnagyobb tanítást akkor kapják, ha látják miben boldogok a szüleik. Nem fontos, hogy ők is is rászokjanak, vagy szeressék azt, amit én, de az igen, hogy lássák az életemet olyan közelről, amennyire csak lehet. Ezért építettem meg itt is a gyerekbarát öltözőt. Pár óra alatt megvolt, és ha vége lesz a négy hónapnak, összepakolom és hazaköltözünk…

Ez itt a „színpados ház”, ahogyan Benji baba hívja

- mesélte Anna a Star Academy show-ja után öltözőjében.

Kisfia már angolul is beszél
Kisfia már angolul is beszél
Fotó: Markovics Gábor

"Két teljesen különböző egyéniség született a kisfiunk és a kislányunk személyében. Benji három éves lesz hamarosan, és neki már megvannak a saját kis „akaratkörei” Mi pedig amolyan engedékeny szülő módjára csak megyünk vele. Mondjuk ki, maximálisan kihasználhat bennünket.  

Ami döbbenetes, az az angol „tudása”. A pici gyerkőcöknek szóló csatornák után mond angol mondatokat, sőt még engem is kijavít, így fel kell kötnöm a gatyámat kiejtés terén.

Ő egy XXI. századi kisfiú, aki már most elképesztő módon kezeli a technikai vívmányokat.  Zoé baba vele szemben maga a megtestesült Zen buddhizmus.  Nyolc hónapos, és gyakorlatilag teljesen átalussza az éjszakát.  Árgus szemekkel figyeli a bátyját és olyan, mint egy halas kofa. Folyamatosan magyaráz is neki…- árulta el TV2 tehetségkutató műsorának zsűritagja.

Eközben a címlapon