FÜLES

Le­járt a 30 nap, dön­tött a bí­ró­ság Pász­tor Anna zak­la­tó­já­nak ügyé­ben!

A za­vart el­méjű férfi meg akarta ölni az éne­kes­nőt, annak ze­ne­ka­rá­val és egész csa­lád­já­val együtt. A bí­ró­ság és az ügyész­ség most úgy látja, fenn­áll a bűn­is­mét­lés ve­szé­lye.

November 6-ig még biztosan előzetes letartóztatásbanmarad Pásztor Anna zaklatója! P. J. ügyében az ügyészség és a bíróságdöntött úgy, hogy a bűnismétlés veszélyemiatt nem engedik ki a férfit a börtönből.

Fotó: Markovics Gábor

„A IX. Kerületi Ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának meghosszabbítását, miután megállapította, hogy a bűnismétlés veszélye miatt a legsúlyosabb kényszerintézkedés fenntartása továbbra is szükséges és indokolt. A bíróság egyetértett az ügyészség indítványával, és a gyanúsított letartóztatását további két hónappal, 2018. november 6. napjáig meghosszabbította” – tájékoztatta a -ot dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogy azt a korábban megírta, a férfi idén augusztusban, az Anna & the Barbies Budapest Parkban tartott koncertje közben akarta megölni Pásztor Annát és a zenekar többi tagját.

A férfi a cipőjébe rejtett késsel jutott be a koncertre, ahol egészen a második sorig jutott: ott a biztonsági őrök elkapták, és a rendőrségnek átadták őt.