HŰHA

A kórházban kötött ki: csúnyán megsérült élő adásban Pápai Joci

Az énekes veszélyes produkciót adott elő a Csak show és más semmi pénteki mûsorában, nem csoda, hogy minden óvintézkedés ellenére baja esett.
  • Szerző: Ripost

Csúnyán megsérült Pápai Joci a Csak show és más semmi pénteki adásában.

Az énekes Schobert Norbival közösen adott elő egy harcművészeti produkciót, amiben többkilós kőtömböket ütöttek szét a puszta kezükkel. A veszélyes produkció során azonban Joci lába megsérült, ám ezt a közönség nem vette észre: a showkirály igazi profi módjára leplezte a fájdalmát.

A sérülése csak egy Instagram-poszt kapcsán lett publikus. Joci egy tatabányai kórház röntgenosztályán töltötte a szombati napot, ahol alaposan megvizsgálták a sérülését. Szerencsére kiderült, hogy nem komoly a baj.

"Joci attól tartott, hogy esetleg elrepedt vagy eltört az egyik csontja, de a röntgen során megnyugtatták, csak zúzódott a lába, ezért nyugodtan készülhet a jövő heti produkciójára" - tudta meg a %% a műsor egy bennfentestől.

Ettől függetlenül szerencse, hogy most pénteken Jocinak kevésbé a fizikai erejére lesz szüksége, sokkal inkább az elméjére. Koholák Alexával ugyanis egy estére mentalistává válnak, és Danny Blue segítségével próbálják majd kitalálni mások gondolatait. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?