HŰHA

A kórházban kötött ki: csúnyán megsérült élő adásban Pápai Joci

Az énekes veszélyes produkciót adott elő a Csak show és más semmi pénteki mûsorában, nem csoda, hogy minden óvintézkedés ellenére baja esett.
  • Szerző: Ripost

Csúnyán megsérült Pápai Joci a Csak show és más semmi pénteki adásában.

Az énekes Schobert Norbival közösen adott elő egy harcművészeti produkciót, amiben többkilós kőtömböket ütöttek szét a puszta kezükkel. A veszélyes produkció során azonban Joci lába megsérült, ám ezt a közönség nem vette észre: a showkirály igazi profi módjára leplezte a fájdalmát.

A sérülése csak egy Instagram-poszt kapcsán lett publikus. Joci egy tatabányai kórház röntgenosztályán töltötte a szombati napot, ahol alaposan megvizsgálták a sérülését. Szerencsére kiderült, hogy nem komoly a baj.

"Joci attól tartott, hogy esetleg elrepedt vagy eltört az egyik csontja, de a röntgen során megnyugtatták, csak zúzódott a lába, ezért nyugodtan készülhet a jövő heti produkciójára" - tudta meg a %% a műsor egy bennfentestől.

Ettől függetlenül szerencse, hogy most pénteken Jocinak kevésbé a fizikai erejére lesz szüksége, sokkal inkább az elméjére. Koholák Alexával ugyanis egy estére mentalistává válnak, és Danny Blue segítségével próbálják majd kitalálni mások gondolatait.