SZTÁRDZSÚSZ

Pánik - Sarka Kata ke­zé­ben volt a ki­rály­nő­je­lölt élete

Óri­ási ka­va­ro­dás tört ki, ami­kor ki­de­rült, hogy a Ma­gyar­or­szág Szépe ver­seny egyik fi­na­lis­tája görcs­ro­ha­mok­kal küzd. A lány meg­pró­bálta ti­tok­ban tar­tani az ál­la­po­tát, akár bele is hal­ha­tott volna.

Súlyos bélgörcsökkel kellett kórházba szállítani a Miss World Hungary szépségverseny egyik jelöltjét, Kenyeres Annát. A lány a táborban lett rosszul, már az első naptól levertnek és gyengének érezte magát, de nem mert szólni a szervezőknek, félt, hogy elesik élete nagy lehetőségétől - írja a Vasárnapi Blikk

Amikor Anna rosszullétre ébredt, akkor szólt Sarka Katának, aki a lehető legjobb döntést hozta meg azzal, hogy azonnal kórházba szállítta a lányt. Ezzel az életét mentette meg, hiszen Anna állapota már életveszélyes volt.

Anna az életét kockáztatta a versenyért
Anna az életét kockáztatta a versenyért

"Egy hajszálom múlt, hogy bélcsavarodásom legyen, ami vérmérgezéshez, sőt akár halálhoz vezethetett volna.

Ha csak egy órával később kerülök kórházba, életmentő műtétre lett volna szükségem

- mondta a lány a lapnak. A Magyarország Szépe királynőjelöltjét egyébként az orvosok bent tartották volna a kórházban, ő azonban saját felelősségére távozott. Nem akarta feladni a versenyt.

Reménykedtünk benne, hogy nem késtünk el, vagyis nem kell megműteni Annát. Rengeteg gyógyszert kapott, hiszen addigra már komoly fájdalmakkal küzdött és láza is volt

- emlékzetett vissza Sarka Kata, aki kiemelte, hogy külön figyelmet fordítanak a lány állapotára.

Anna orvosa, akit a lap szintén megkeresett, elmondta, hogy amikor a lány a kórházba került, már nyolc napja nem volt széklete. Tünetei részleges bélelzáródáshoz is vezethettek volna.

Eközben a címlapon

Szegény, talán egy életre megtanulja, hogy semmi, még egy szépségverseny sem lehet fontosabb az egészségnél!

Fájdalmakkal, de még vidáman pózol a lányokkal
Fájdalmakkal, de még vidáman pózol a lányokkal
Fotó: Markovics Gábor