FÜLES

Árul­kodó fotó, el­je­gyez­ték Pal­vin Bar­ba­rát?

Bár Pal­vin Bar­bara min­dig sej­tel­me­sen fo­gal­maz a ma­gán­éle­té­ről, a Ri­post meg­lepő do­logra lett fi­gyel­mes a 24 éves mo­dell­ről ké­szült leg­fris­sebb fo­tó­kon.
  • Szerző: Doris

Palvin Barbarát az elmúlt néhány évben számtalan szívtipróval összeboronálták, néhány hónapja viszont úgy tűnik, hogy az egykori gyereksztár, Dylan Sprouse oldalán végre rátalált a boldogság. Sőt, könnyen lehet, hogy a románc olyan komolyra fordult, hogy a 25 éves színész máris megkérte a kezét!

Nos, biztosat nem mondhatunk, hiszen Barbi mindig ködösen fogalmaz a szerelmi életéről, de az tény, hogy csütörtök este, a Fashion Street 10. születésnapjára rendezett jótékonysági eseményen ott csillogott az ujján egy gyűrű, amit korábban nem láthattunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hogy megbizonyosodjunk erről, végignéztük Barbi Instagramra feltöltött képeit, hogy kiderítsük, mióta hordja az ékszert. Nos, május elején még biztos nem volt az ujján, körülbelül egy hónapja viszont folyamatosan ott díszeleg, csak a fotózások alkalmával veszi le.

random stuff (@coolrandomstuf) által megosztott bejegyzés,

Milyen érdekes, hogy a 24 éves szépség egy hónapja már ismerte Dylant, sőt, körülbelül akkor mesélt a Borsnak is arról, hogy az elmúlt fél évben nagyon sokat beszélget egy fiúval, aki a lelki társává vált, és talán öt év után vele lehet először komoly kapcsolata.

Bár a közelgő esküvő egyelőre csak feltételezés, a gyűrű láttán nem lehet másra gondolni, mint arra, hogy a magyar szépség sok kaland, és néhány hosszabb-rövidebb kapcsolat után végre kész megállapodni. Ha ez igaz, akkor az a legvalószínűbb, hogy a szerelmesek titokban, a sajtó teljes kizárásával kelnek majd egybe, és nem fogják világgá kürtölni a boldogságukat.