HŰHA

Osvárt Andrea őszintén bevallotta: pszichológusra volt szüksége

Egy blogbejegyzéshez szólt hozzá a színésznő. Elmondta, hogy volt időszak, amikor neki is segítségre volt szüksége lelki problémái miatt.
címkék:
  • Szerző: A.P.

Osvárt Andrea az egyik legsikeresebb magyar színésznő, aki külföldön irigylésre méltó karriert futott be. A színésznőből mi, nézők csak annyit látunk, hogy díjakat nyer, világsztárokkal együtt forgat, de arról, hogy milyen rögös és nehéz út vezetett a nemzetközi sikerhez, ritkábban nyilatkozik. Meglepő módon, a Miért szégyelli a magyar, ha pszichológushoz kell mennie? című blogbejegyzéshez hozzászólt, és őszintén beszélt arról, hogy valamikor ő is kérte pszichológus segítségét.

"Nekem is volt olyan pillanat az életemben, amikor segítségre volt szükségem. Ez nem szégyen.

Nem voltam beteg, viszont el kellett fogadnom, hogy én is ember vagyok: sérülékeny és érző, így nekem is fájnak dolgok. Ha súlyos hatás ér bennünket, akkor vannak szakemberek, akik segítenek a traumák átvészelésében, feldolgozásában.

A pszichológus jobban tud segíteni, mint a barátok vagy a család, mert ő kívülről látja a dolgokat és ez nagyon fontos! Felnyitja a szemedet arra, amit te nem látsz. Nekem szerencsém volt, mert csodálatos szakemberhez kerültem.

A pszichológus rengeteget segített anno és ma, amikor már nincs rá szükségem, mert nincs krízis; mély tisztelettel, szeretettel, hálával gondolok rá és köszönetet mondok neki, amiért átsegített a nehéz időszakon.” 

Andrea díjai:

2007-ben megkapta az Év felfedezettje díjat,  2011-ben az 51. Monte-Carlo-i Tévéfesztivál egyik díjazottja lett a magyar színésznő. 2012-ben Taorminában az olasz filmkritikusok által odaítélt Biraghi, az év színésznője díjat, a Nastri d'Argentót vihette haza. Az idén itthon a Glamour Gálán közönségszavazat alapján átvehette "Év színésznője" díjat, a Megdönteni Hajnal Tímeát című magyar vígjátékban nyújtott alakításáért. 

címkék:
És ezeket olvastad már?