RIPOSTER

Orbán Viktort ma reggel 8 óra 2 perckor lekapta egy lesifotós

A szemfüles és kéretlen fotós észrevette a dolgozószobája ajtaján kilépő miniszterelnököt a Parlament erkélyén. De mi volt a kezében?
  • Szerző: Ripost

A %% szemfüles olvasóriportere ma reggel 8 órakor véletlenül pillantott fel a Kossuth téren az Andrássy szobor közelében a Parlament erkélyére, ahol éles szemmel észrevette és felismerte a miniszterelnököt.

Aki zakó nélkül, ingujjban, sőt feltűrt ingujjban olvasott valamit. Ahogy a lesifotós később kollégánknak telefonon elmesélte, "rezzenéstelen arccal" vette elő az Iphone-ját és megnyomta a gombot. Két fotót is készített, a kettő között hidegvérrel még rá is zoommolt a kora reggeli napsütésben szorgosan olvasgató Orbánra.

Aztán az alkalmi paparazzo - mondjuk így, magától értetődően - eljuttatta  a fotókat a %% szerkesztőségébe az erre szolgáló applikáció segítségével. Tudott róla, hogy minden egyes képért 15 ezret  fizetünk így összesen 30 ezer forint üti a markát.

Utánanéztünk, reggel 8 órakor Budapest belvárosában 9-10 fok volt, a képeken úgy látszik, hogy a miniszterelnök ezt a "hideget" még ingujjban is könnyen elviseli.

Már csak egy kérdés maradt, vajon mit olvasott Orbán Viktor a novemberi "kora tavaszban"?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?