FÜLES

Rejtélyes férfi ölelgette az éjszakai bárban Oláh Ibolyát

De vajon mi lehet a titokzatos illető és a másságát nyíltan vállaló énekesnő között?
  • Szerző: Doris

Igencsak meglepődött a %% szemfüles olvasója, amikor egy VI. kerületi szórakozóhelyen megpillantotta Oláh Ibolyát. Ugyan az énekesnő felvállaltan egy nővel él együtt, most egy titokzatos férfi társaságát élvezte, akivel láthatóan nem először találkozott.

Mintha teljesen megszűnt volna a külvilág, úgy nézett titokzatos társa szemébe hosszú perceken át Oláh Ibolya a belvárosi klubban, amikor olvasónknak sikerült őt lencsevégre kapnia kedd este. A Megasztár egykori ezüstérmesét a hangos zene sem zavarta, láthatóan mély beszélgetést folytatott a kopasz és izmos férfivel, aki nem sokkal később egy meghitt puszit is nyomott az arcára. Bár a szórakozóhelyen akkor még nem voltak sokan, Ibolyát  - szemtanúnk szerint – az sem érdekelte, hogy bárki megláthatja.

„Nem tagadom, nagyon meglepődtem, amikor megláttam őt egy férfi társaságában. Mivel nagyon szeretem a zenéjét, korábban sokat olvastam róla, így tudtam meg, hogy egy nővel él együtt, amivel persze semmi baj nincsen. A vele lévő férfi viszont olyan közel húzódott hozzá, hogy csak arra tudtam gondolni, hogy biztosan van köztük valami. Azok a pillantások, az a kézfogás, az a puszi! Nagyon gyanús volt”

- magyarázta olvasónk, akinek a teremben uralkodó sötétség ellenére sikerült elkészítenie az árulkodó felvételeket.

Az egész csak barátság?

A képek láttán természetesen azonnal megkerestük Oláh Ibolya menedzserét is, aki meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott. Azt viszont nem tagadta, hogy ismeri a férfit!

„Nem szeretnénk erről bővebben nyilatkozni. Ibolya egy barátjával lazított a szórakozóhelyen, akit én is ismerek” – ismerte el a menedzser.

Természetesen az sem kizárt, hogy az énekesnőt valóban csak barátság fűzi a férfihez, ugyanakkor az meglehetősen ritka, hogy egy férfi és egy nő ilyen sokat sejtetően simogassák és puszilgassák egymást egy sötét klubban, ha nem táplálnak gyengéd érzelmeket egymás iránt.

Felvállalta, hogy a nőket szereti

Oláh Ibolya 2011-ben ismerte el, hogy a saját neméhez vonzódik, igaz eltartott egy darabig, amíg erre ráébredt. Előtte ugyanis egy csak Pistinek becézett fiúval járt, akit sokáig élete legnagyobb szerelmeként emlegetett. Ibolya 9 együtt töltött év után végül beismerte Pistinek leszbikusságát, a fiú pedig teljesen összetört a hír hallatán. Az énekesnő ezt követően eltűnt a nyilvánosság elől, csak annyit lehetett tudni, hogy egy nővel él együtt, ő azonban soha nem beszélt a magánéletéről. Az viszont nem kizárt, hogy 40 éves korára újabb mérföldkőhöz érkezett az élete, már csak azért is mert korábban sokszor hangoztatta, hogy élete legnagyobb álma, hogy anya legyen.

Mindennél jobban vágyott egy gyerekre

Ibolya még 3 évvel ezelőtt, az Összezárva Friderikusszal című műsorban beszélt kendőzetlenül arról, mennyire szeretne egy kisbabát. Kedvesével sokat gondolkodtak az örökbefogadáson, de azt sem tartották kizártnak, hogy az énekesnő párja szül majd egy gyereket. Ám hiába az elhatározás, az évek csak teltek, múltak, a baba viszont nem jött. Bár Ibolya még mindig szívesen látná magát anyaszerepben, azóta betöltötte a negyvenet, és egyre gyakrabban tett olyan nyilatkozatot, miszerint kezdi magát öregnek érezni ahhoz, hogy bevállaljon egy kisbabát. Bár arról még mindig csak találgathatunk, hogy milyen kapcsolat fűzi a rejtélyes férfihez, még az sem lenne meglepő, ha születendő gyermeke apját látná benne.

A többi képet keresd a %% napilap szombati lapszámában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?