LELKIZŐ

Ki­ké­szült, pszi­cho­ló­gus se­gíti az össze­om­lott Nö­vé­nyi Nor­ber­tet!

Napra pon­to­san egy hete tel­je­sen meg­vál­to­zott Nö­vé­nyi Nor­bert élete, mi­u­tán a bí­ró­ság adó­csa­lás és ma­gán­ok­irat-ha­mi­sí­tás miatt el­ső­fo­kon három év négy hónap bör­tönre ítélte. Az egy­kori olim­pi­kon élete az el­múlt évek­ben sem volt egy le­ány­álom, de az íté­let­hir­de­tés után tel­je­sen össze­om­lott.

Bár az ítélet nem jogerős, Növényi Norbert nem tagadja, orvosi segítségre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozza a történteket.

Mindez nem is meglepő, hiszen nemcsak ő, de a szerettei is megszenvedték az ellene felhozott vádakat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

Először Növényi olimpiai járadékát vették el, így a család havonta 250 ezer forinttól esett el.

Később több tisztségéről is le kellett mondania, anyagi csődbe került, ami miatt elárverezték a házát, a családjával albérletbe kényszerült.

Az elmúlt két évben öt különböző helyen éltek, volt, amikor a villanyt kapcsolták ki, máskor arra is alig volt pénzük, hogy a tizennyolc éves gyermeküket ellássák.

Növényi párjának élete is darabjaira hullott: a rengeteg költözés miatt a nulláról kellett újrakezdenie a munkáját és az életét.

Eközben a címlapon
Fotó: Keller Mátyás

„Felháborító ez a helyzet! Én nem csináltam semmit, és elítélnek három év négy hónapra? Mire? Manipulált, hiányos hangfelvételekre? Fel sem használhatták volna! Nincs egy tetten érés, egy fotó, semmi!” – háborgott a -nak az olimpikon, aki fizikailag teljesen belerokkant a kialakult helyzetbe.

Hogy pontosan milyen károkat okozott Növényinek ez a procedúra, elolvashatod a keddi napilapban!