LELKIZŐ

Kikészült, pszichológus segíti az összeomlott Növényi Norbertet!

Napra pontosan egy hete teljesen megváltozott Növényi Norbert élete, miután a bíróság adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt elsőfokon három év négy hónap börtönre ítélte. Az egykori olimpikon élete az elmúlt években sem volt egy leányálom, de az ítélethirdetés után teljesen összeomlott.
  • Szerző: Ripost

Bár az ítélet nem jogerős, Növényi Norbert nem tagadja, orvosi segítségre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozza a történteket.

Mindez nem is meglepő, hiszen nemcsak ő, de a szerettei is megszenvedték az ellene felhozott vádakat.

Először Növényi olimpiai járadékát vették el, így a család havonta 250 ezer forinttól esett el.

Később több tisztségéről is le kellett mondania, anyagi csődbe került, ami miatt elárverezték a házát, a családjával albérletbe kényszerült.

Az elmúlt két évben öt különböző helyen éltek, volt, amikor a villanyt kapcsolták ki, máskor arra is alig volt pénzük, hogy a tizennyolc éves gyermeküket ellássák.

Növényi párjának élete is darabjaira hullott: a rengeteg költözés miatt a nulláról kellett újrakezdenie a munkáját és az életét.

„Felháborító ez a helyzet! Én nem csináltam semmit, és elítélnek három év négy hónapra? Mire? Manipulált, hiányos hangfelvételekre? Fel sem használhatták volna! Nincs egy tetten érés, egy fotó, semmi!” – háborgott a %%-nak az olimpikon, aki fizikailag teljesen belerokkant a kialakult helyzetbe.

Hogy pontosan milyen károkat okozott Növényinek ez a procedúra, elolvashatod a keddi %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?