KÜLFÖLD

Egy kombi cso­mag­tar­tó­já­ban erő­sza­kol­ták meg a 14 éves lányt

A 43 éves mig­ráns egy szó­ra­ko­zó­hely előtt szó­lí­totta le a lányt, majd vod­kát és ko­ka­int is adott neki. A 14 éves lány azt ál­lítja, hogy ezt kö­ve­tően a cso­mag­tar­tó­ban meg is erő­sza­kolta a tá­madó. Az af­ri­kai férfi sze­rint közös be­le­egye­zés­sel tör­tént a kö­zö­sü­lés.
  • Szerző: WM

Az eset még 2017 októberében történt Hamburgban, a gyanúsított bírósági tárgyalása azonban a hét elején vette kezdetét. Az ügyészség itt felidézte, hogy a 14 éves áldozat a barátnőihez ment át este, és azt ígérte szüleinek, hogy másnap délelőtt ér majd haza. Arról azonban nem szólt, hogy este egy közeli klubba mennek majd szórakozni. A migráns a szórakozóhely előtt szólította le a lányt, aki valamiért úgy döntött, hogy beül a 43 éves idegen autójába. A diáklányt a barátnője, a nővére és az édesanyja is hívta telefonon, de mindenkinek azt mondta, hogy jól van, így a rendőrséget senki sem értesítette. Az anyjának azt hazudta állítólag, hogy továbbra is a barátnőjénél van, ezt később azzal magyarázta a lány, hogy félelemből cselekedett így.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A férfi útközben megállt egy boltnál, és vodkát vett, amivel többször megkínálta áldozatát is, sőt még kokaint is adott neki.

A bíróságon azt mesélte a fiatal áldozat, hogy az elkövető azt mondta, ha hátra megy vele a csomagtartóhoz beszélgetni, akkor utána visszaviszi őt a barátnőjéhez. A lány nem tehetett mást, mint hogy hátrament, de ekkor a férfi elkezdte lehúzni a nadrágját, amit állítása szerint ő egyáltalán nem akart. A nemi erőszakot követően a férfi elaludt a kocsijában, a diák pedig sokkos állapotban elmenekült a helyszínről, és segítséget kért.

A rendőrök még a kocsiban alva találtak rá az elkövetőre. A férfi szervezetében is kimutatták az alkoholt és a kokaint, ami ennél is érdekesebb, hogy a vizsgálatok szerint a lány vérében az alkohol és a kokain mellett ecstasy és marihuána is volt.