BOZÓT

Mi­ni­mum 50 mil­liót ér a Job­bi­kos-po­li­ti­kusnő bun­da­gyűj­te­mé­nye: Bun­dás Andi a bár­sony­pam­la­gon

Mi­köz­ben a de­vi­za­hi­te­le­sek men­tő­an­gya­lá­nak sze­re­pét játssza, mé­reg­drága nerc és per­zsa­bun­dá­i­val di­csek­szik a Fa­ce­boo­kon a job­bi­kos Varga-Damm And­rea. Si­ke­rült ki­vál­ta­nia sokak fel­há­bo­ro­dá­sát. Bun­dás An­di­nak be­cé­zik a háta mö­gött.
  • Szerző: Ripost

A Jobbik közismert Simicska-összekötője, a milliárdos által képviselővé "kinevezett" ügyvédnő most épp a Parlamentben folytat valamiféle furcsa ülősztrájkot. Puha takaró alatt éjszakánként kényelmesen elnyúlik a  a jó rugózást biztosító vörös bársony pamplagon, miközben jókat szelfizget. Ha nem jön a szemére álom a Parlament fölött keringő varjakat tanulmányozza.

Egyik bunda...
Egyik bunda...
EZT OLVASTAD MÁR?

Azt mondja, hogy a deviza-hiteleseken akar így segíteni, meg, hogy fel akarná emeltetni az ápolási díjat.

A furcsa akciónak sajátos színezetet ad, hogy az ügyvédnő nemrég 50 milliós bunda-gyűjteményével dicsekedett a Facebookon. Pontosan felsorolta, hogy hányféle nerc, ocelot, coboly és perzsabundája van, s hogy büszkén viseli például kilőtt farkasok bundáját is. Lett is belőle nagy felháborodás. Még a Jobbik hívei is rárontottak...

Elnevezték Bundás Andinak, sőt Bundi Andinak... A gúnynév azóta szépen rajtaragadt.

A bundabemutató  kiváltotta nagy felháborodás még inkább feltüzelte a jobbikos politikusnőt. Dühösen igyekezett cáfolni, hogy Simicska Lajos ajándékaként jutott volna hozzá a komoly vagyont érő bundákhoz.

Simicska szenvedélyes ajándéka lenne a vagyont érő sok-sok értékes bunda? A milliárdos tekintete találgatásokra adhat okot.
Simicska szenvedélyes ajándéka lenne a vagyont érő sok-sok értékes bunda? A milliárdos tekintete találgatásokra adhat okot.
Másik bunda...
Másik bunda...
Még indulatosabb lett, amikor a perzsa és nercbundák mellett ocelot bunda, sőt Louis Vuitton táskák viselését is számon kérték rajta, ismét csak felemlegetve, hogy a Jobbikos politikusnőt végső soron Simicska „futtatja”.
Ez meg már egy harmadik és nincs vége még...
Ez meg már egy harmadik és nincs vége még...

A Facebookon bemutatott 50 milliós bundakollekció az állatvédők haragját is kiváltotta, akik világszerte egyre agresszívebben harcolnak a leölt állatok bundáit viselő milliomosnők ellen.

Varga-Damm Andrea a Facebookon meghökkentő módon azzal vágott vissza, hogy egy nercbundát akár 80 évig is lehet hordani, miközben egy „műanyag kabát jó, ha ezer év alatt bomlik le”. Aztán eldicsekedett még azzal is, hogy az ország egyik leghíresebb szűcsmestere gondozza vagyont érő szőrmegyűjteményét.

Hogy mindenki lássa hányféle bundája is van, a Jobbikos politikus egy közös képen is bemutatta a sokféle különleges modellt: amúgy minden egyes darab több tucat devizahiteles család anyagi gondjait enyhíthetné.

Eközben a címlapon
Nerc, ocelot, coboly és perzsabunda, de Bundás Andi a hétköznapokon büszkén viseli kilőtt farkasok bundáját is.
Nerc, ocelot, coboly és perzsabunda, de Bundás Andi a hétköznapokon büszkén viseli kilőtt farkasok bundáját is.

A kép konkrétan azt a pillanatot ábrázolja, amikor az ügyvédnő kiteríti a nerc és perzsabundákat a frissen hullott hóra. Mert szerinte, - jó, ha tudjuk – csak így lehet megakadályozni, hogy a vagyont érő szőrmék bőre kiszáradjon, s a milliós prémek ne kezdjenek el hullani…