SIKK

Mindent visznek a duci nők!

Elképesztően szexi és sosem fogyókúrázott!
Hi­he­tet­len, de egyre több túl­mé­re­tes mo­dell tün­dö­köl a ki­fu­tó­kon és rek­lá­mok­ban.Újra a dús kebel és bő csípő a nyerő! Vége a so­vány­nők arany­ko­rá­nak, jön­nek a va­lódi nők!
címkék:

Elképesztő meglepetést hozott néhány napja egy amerikai fürdőruha katalógus. De nem a bikinik fazonja keltett feltűnést, hanem a fürdőrucikat viselő modellek. Ugyanis többségük testsúlya gatantáltan 60 kg fölötti! Íme, az új nőideál!

Candice Huffin

Változik a világ! A szépség nem a sovány nők kiváltsága!Én is egészségesnek tartom magam, szívesen főzök, emellett rendszeresen jógázok és futok is.”nyilatkozta a modell korábban a Daily Mail-nek. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Candice Huffin kerekdeden is sportos életet él (Fotó: Facebook)
Candice Huffin kerekdeden is sportos életet él (Fotó: Facebook)

Ashley Graham

"A férfiak zöme vonzónak, sőt szexinek tart. Szeretném, ha a többi nő sem szégyenkezne a súlya miatt, hiszen ez az élet, ilyenek vagyunk, legyünk büszkék domborulatainkra!”

Ashley Graham szerint nagy könnyebbség, ha a nő vállalja alkatát
Ashley Graham szerint nagy könnyebbség, ha a nő vállalja alkatát

Myla Dalbesio

A 27 éves amerikai modell hamar eldöntötte, hogy márpedig nem koplal.  „Úgy látszik, a divat irányítói is rájöttek, hogy a természetesnél nem létezik szebb. Sőt, néha kénytelen vagyok fölfele kerekíteni a testsúlyomat, hogy megkapjak egy-egy munkát."

Tess Holliday

Szeretem a testem, kedvenc testrészem a hatalmas fenekem. És tudjátok mit: boldog vagyok!”

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)

Nem hiszel a szemednek? Íme, még több kép a világ legnagyobb testű fotomodelljéről, katt ide!

Eközben a címlapon
címkék: