BOZÓT

Migránserőszak Budapesten: a Ripost megszerezte a biztonsági kamera felvételeit

A videón pontosan látszik, hogyan csalta csapdába gyanútlan áldozatát az afgán migráns. A 21 éves stewardess késő éjszaka, mit sem sejtve bekérezkedett a gyorsétterem mosdójába.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az afgán férfi, aki itt Magyarországon már kétszer összeütközésbe került a törvénnyel szemérem elleni erőszak miatt, hajnali 2 órakor csapott le a 21 éves lányra. Mondhatni meglátta a lehetőséget.

A %% birtokába jutott a Döner Kebab belső videókamerájának felvétele, ami tisztán megmutatja, mi is történt vasárnap hajnali 2 és 3 óra között a helyiség mosdójában. A felvételek egyértelműen bizonyítják annak az afgán migránsnak a bűnösségét, aki szexuális aktusra kényszerített egy magyar lányt. Lapunk megtudta: egy 21 éves magyar légi kísérő az áldozat!

Mi történt hajnali 2 és 3 óra között?

Elképesztő részletekre derített fényt a %% az afgán migráns által szexre kényszerített fiatal magyar lány ügyében.  Ahogy azt elsőként megírtuk, szeptember 9-én vasárnap hajnali 2 és 3 óra között Budapesten, Tibi atya (korábbi?) belvárosi kocsmájának mosdójában Sarhadi Bilal Ahmad 18 éves afgán férfi szexre kényszerítette azt a lányt, aki bekéredzkedett a szolgálati mosdóba. A %% munkatársai a helyszínen beszéltek a gyorsétterem a vezetőjével, aki elhatárolódott a bűncselekménytől.

Hogy bizonyítsa, nincs köze a történtekhez, a belső videókamera felvételeit is átadta.

Megtudtuk: Ahmad négy napja dolgozott a kebabozóban, csendes, visszahúzódó férfiként ismerték meg. A késő éjszakai órán az étterem még zárva volt, a férfi úgymond „saját szakállára” engedte be a mosdót kereső hölgyet. Nem kizárt, hogy valamiféle „lehetőséget” látott benne.

A felvételen jól látszik, amint Ahmad mutatja az utat a lánynak a mosdóhoz. Átvezeti a kebaboson keresztül a kocsmába, majd azon keresztül a hátul, eldugott helyen lévő személyzeti mosdóhoz. A később történtekből nyilvánvaló, hogy már kész terve van a helyzet kihasználására. 2 óra 25 perc 56 másodperc.

 

 

Sarhadi Bilhal Ahmad felkapcsolja a villanyt a személyzeti mosdóban... Hajnali 2 óra 25 perc 59 másodperc.

Belép a helyiségbe, a 21 éves nő gyanútlanul utánamegy.

Mit sem sejt a gyanútlan áldozat, bemegy a mosdóba. Sarhadi Bilhal Ahmad azonnal erőszakosan bezárja belülről az ajtót.  Innen kezdve büntetőjogi értelemben kényszerítésről beszélhetünk!  Hajnali 2 óra, 26 perc, 1 másodperc.

Hallgatózott egy kolléga

Később az étterem egy másik dolgozója felfigyelt a kiszűrődő zajokra, a lány segélykiáltásaira, és hallgatózni kezdett. 

 

Néhány perc múltán ismét feltűnik, újra hallgatózik, majd ismét elhagyja a helyszínt.

 Az afgán 2 óra 53 perckor elsőként jön ki a mosdóból, őt követi a még öltözködő, megfélemlítettnek tűnő lány, akit 27(!) percen át erőszakolt és kényszerített az afgán migráns.

Az áldozat állapotát mutató későbbi felvételeket természetesen nem közöljük.

A biztonsági kamerák teljes, mozgóképes felvételét itt láthatja.

Most érkezett! Egy Frankfurtba tartó vonaton osztrák rendőrök letartóztatták az afgán gyanúsítottat.

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?