OLDALVONAL

Szen­zá­ciós be­je­len­tés, lát­ták szom­szé­dai Mi­chael Schu­m­a­chert

Az au­tó­ver­seny­zőt lu­xus­vil­lá­já­nál lát­ták a szom­szé­dok, Schu­m­a­chert egy ko­moly or­vosi stáb is kí­sérte.
  • Szerző: Ripost

Michael Schumacher állítólag mallorcai nyári rezidenciájába költözött a télre, hogy orvosai segítségével nyugodtan lábadozhasson. A hétszeres Forma-1-es világbajnokot és orvosi személyzetét a Daily Mail szerint a szomszédok vették észre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az autóversenyző még 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta a Genfi-tó partján él. Schumacher egyesek állítása szerint kerekesszékben ül, de pontos egészségügyi állapotáról semmit sem lehet tudni.

Most több mint 9,6 milliárd forintot érő mallorcai villájában tölti az időt, a szomszédok látták is megérkezni a világsztárt a Port d’Andratx-ban található kúriába. A német Bunte magazin értesülései szerint a család, köztük a szintén Forma-1 pilóta Ralf Schumacher is ott töltött néhány hónapot a téli ünnepekkor.

A luxusvillában több úszómedence van, többhektáros kert veszi körül és csodálatos kilátás nyílik onnan a tengerre. A magazin szerint a család december végén hagyta ott a genfi lakást. Michael Schumacher így feltehetően már a nyári villában ünnepelte 50. születésnapját januárban. Ekkor családja közleményt is kiadott, amelyben továbbra is azt kérték, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.