INSIDER

Ez a men­tő­ket sze­xu­á­lis zak­la­tás­sal vá­doló lány tit­kos szen­ve­dé­lye

Va­len­tin-nap al­kal­má­ból posz­tolt a 17 éves lány, aki­nek az ügye még min­dig nem zá­rult le. Úgy tűnik, nem rejti véka alá szen­ve­dé­lyét...

Újra jelentkezett a Facebookon a mentőket szexuális zaklatással vádoló lány. Ahogy a is beszámolt róla, a 17 éves Szilvia azt állította, hogy még novemberben t apogatta és orális szexre kényszerítette őt két mentő, akik épp kórházba siettek az alkoholtól és dogtól bódult lánnyal.

Az Országos Mentőszolgálat felfüggesztette a két férfit, a rendőség még nyomoz az ügyben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legfrissebb szakértői vélemény azt állítja, hogy hallucinálhatott a fiatal lány: a pszichológus szerint elképzelhető, hogy a drog és az alkohol miatt nem érzékelte megfelelően a valóságot, és csak képzelte, hogy erőszak áldozata lett.

Illusztráció
Illusztráció
Fotó: Sulyok László
A tini Valentin-napon hallatott magáról a Facebookon, titkos szenvedélyéről tett ki egy szöveget:
Újra a drog a téma a tini adatlapján
Újra a drog a téma a tini adatlapján
Fotó: Facebook

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek a "súlyos és példátlan" vádra reagálva azt írta: az ügyben a nyomozás lezárásáig nem nyilatkozhatnak. A belső vizsgálat lehetőségét ebben az esetben felülírja a rendőrségi nyomozás, amit minden eszközzel segítenek, a további munkáltatói lépéseket pedig a nyomozás eredménye határozza meg – tette hozzá.