FÜLES

Ka­mi­on­bal­ese­tet szen­ve­dett Me­gyeri Csilla vő­le­gé­nye

Csak a sze­ren­csén múlt Zsolti élete, mivel ka­mi­onja irá­nyít­ha­tat­lanná vált, majd fel­bo­rult.

Megyeri Csilla nehéz napokon van túl, hiszen vőlegénye, Molnár Zsolt kamionbalesetet szenvedett pár nappal ezelőtt Hajdú-Bihar megyében. Bár a szerencsének köszönhetően Zsolti megúszta apróbb sérülésekkel, a kamionja csúnyán összetört, ezért a férfinak jelentős anyagi kára keletkezett.

Fotó: Markovics Gábor

Megyeri Csilla párját, Zsoltit a TV2 Ázsia Expressz című műsorában ismerte meg az ország. A férfinak Debrecenben szállítmányozási cége van, ezért sok időt tölt ott. A sofőrjével éppen dolgozni indult kamionnal az egyik közeli településre, amikor a jármű irányíthatatlanná vált, majd lesodródott az útról és az árokba borult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mivel Zsoltinak nincs teherautóra jogosítványa, ezért az egyik kollégája vezette az kamiont, ő pedig az anyósülésen ült, amikor balesetet szenvedtek. Földes és Berettyóújfalu között jártak a 42-es számú főúton, amikor a sofőr azt mondta Zsoltinak, hogy nem működik a kormány és elvesztette az irányítást a jármű fölött. Pár másodperccel később pedig már meg is történt a baj. Arra eszméltek, hogy egy felborult kamionban vannak” – mondta el a -nak Megyeri Csilla és hozzátette, hogy eddig csak a legközelebbi barátaiknak meséltek a történtekről.

Csilla nagyon megijedt, hiszen akár tragédiával is végződhetett volna a baleset.„Hatvannal mentek, amikor a kocsi irányíthatatlanná vált és néhány másodperc múlva az árokba borult. Éppen arra az oldalára, ahol Zsolti utazott, ezért csoda, hogy megúszta néhány horzsolással és zúzódással. Meghúzódott a nyaka, de szerencsére sem neki, sem a sofőrjének nem lett komolyabb baja” – mondta el Csilla.

Fotó: Markovics Gábor

Zsolti a baleset után kimászott a kamionból és értesítette a rendőrséget.  „Elvitte az autómentő a kamiont, és az biztos, hogy sokba kerül majd a javítás” – mondta el Zsolti a -nak és azt is elárulta, hogy azért vált irányíthatatlanná az autó, mert eltört a kormányösszekötő rúd.

Csilla vőlegényét egyébként azóta újabb baleset érte.

Eközben a címlapon

Ha szeretnéd tudni, hogy pontosan mi történt, olvasd el a csütörtöki lapszámát.