FÜLES

Meg­szó­lalt az ügy­véd: Ezért nem ta­lál­hat­ják VV Fanni holt­tes­tét

Egy bün­te­tő­ügy­véd sze­rint, aki ko­ráb­ban nyo­mo­zó­ként dol­go­zott, két le­het­sé­ges oka lehet, hogy miért nem ta­lál­ják a 24 éves lány holt­tes­tét. Az újabb el­mé­let re­konst­ru­álni pró­bálja a tör­tén­te­ket.
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a megírta: VV Fanni feltételezett gyilkosának mozgása Budapesttől Siófokig, majd Dunaújvárosig rekonstruálható volt mobilja, illetve a kölcsönzött autó GPS-jelei alapján, így elvileg valahol ezen útvonal környezetében meg kellett volna már találniuk a rendőröknek a holttestet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A GPS jelek alapján az is megállapítható, hogy mely útvonalon haladt megállás nélkül az autó, és melyek azok a helyek, ahol hosszabban időzött, így földrajzilag számottevően leszűkíthető a kutatási terület

– állítja az ügyvéd. Dr. Györei Péter szerint két magyarázat lehetséges arra, hogy a fentiek ellenére miért nincs meg még VV Fanni holtteste.

Fotó: RTL Klub

Autót válthatott a gyanúsított

"Lehetséges, hogy az elkövető a Dunába dobta a testet, és az megrekedt valahol a víz alján vagy egy távoli, kieső partrészen. A másik elképzelhető magyarázat, hogy a gyanúsított utazása valamely pontján – legalábbis átmenetileg – hátrahagyta mind a gépkocsit, mind a mobiltelefonját, és egy másik járművel szállította VV Fanni holttestét arra a helyre, ahol aztán attól végleg megszabadult"

– magyarázta a -nak dr. Györei Péter, aki szerint az is elképzelhető, hogy sohasem fog előkerülni VV Fanni holtteste.

Mint ismeretes, az egykori valóságshow-hősnek még november 20-án veszett nyoma egy Marina-parti luxuslakóparkból, ahol prostituáltként dolgozott, Fanni édesanyja már akkor sejtette, hogy valami nagy baj történhetett. Egy héttel később letartóztattak egy férfit, akit akkor még csak személyi szabadság korlátozásával gyanúsítottak, ugyanis kamerafelvételeken látszik, ahogy beteszi a 24 éves lány mozdulatlan testét egy autóba, majd elhajt vele. Később a rendőrök már gyilkosság miatt nyomoztak, most ezzel is gyanúsítják B. Lászlót. Ő hallgat, nem tett vallomást, jelenleg előzetes letartóztatásban van. Két hónapja nincs meg VV Fanni holtteste