INSIDER

Meg­szó­lalt a rend­őr­ség az el­tűnt vil­lany­sze­re­lők ügyé­ben

Már nem egy, hanem két ember meg­ölé­sé­vel gya­nú­sít­ják É. Imrét, aki érin­tett a két, neki dol­gozó vil­lany­sze­relő, Orlik Vil­mos és Má­csik Zol­tánt el­tű­né­sé­ben.

Ahogyan azt a elsőként megírta, hatalmas fordulatot vett a rejtélyes eltűnésekkel kapcsolatos ügy, ugyanis rendőség a napokban É. Imre unokatestvérénél megtalálta a három és fél éve eltűntOrlik Vilmos autóját. Lapunk munkatársa megkereste a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik információinkat megerősítették!

Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Írásban feltett kérdéseivel kapcsolatban tájékoztatom, hogy értesülésük helytálló, miszerint az Ön által említett gépkocsi lefoglalásra került, azonban a nyomozás érdekeire tekintettel a lefoglalás körülményeivel kapcsolatosan bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni. A gyanúsítás valóban megtörtént a másik eltűnt személy kapcsán is, így jelenleg az ügyben hatóságunk előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.”

Mint a beszámolt róla, Orlik Vilmosnak még 2015-ben veszett nyoma Győrben, amikor a gyanúsított telefonon egy megadott címre rendelte, miszerint egy harmadik félnek villanyszerelési munkát kell végeznie. Másnap a családja már nem érte utol telefonon, így egyre furcsább lett nekik, hogy a két fiát nevelő családapa egyik napról a másikra nem érkezik haza. Ezután három és fél évre a szinténaz É. Imrének dolgozó 52 éves Mácsik Zoltánnak veszett nyoma, akit annak idején maga Orlik Vilmos ajánlott a vállalkozónak mint jó szakembert. Zoltán eltűnése kísértetiesen megegyezik Vilmoséval, ám azt jelenleg még nem tudni, hogy az emberöléssel gyanúsított vállalkozónak mi lehetett az indítéka…