LELKIZŐ

Megrázó vallomás, ettől lett rosszul váratlanul Palik László

A mûsorvezető bevallotta, megpróbálta eltitkolni, hogy baj van. Munkatársai szerint hihetetlen energiával és fanatizmussal dolgozik.
  • Szerző: Ripost

Ráijesztett környezetére és szeretteire Palik László, amikor rosszul lett az Exatlon Hungary forgatásán. A műsorvezető túlhajtotta magát, a szervezete pedig jelzett: a kritikus 65-re zuhant a vérnyomása, az ájulás kerülgette, kiderült, hogy kimerült és kiszáradt.

Palik amellett, hogy napi hat-nyolc órát forgat a dominikai hőségben, napi másfél órát fut a tengerparton, és mindezt úgy, hogy vészesen kevés kalóriát vesz magához, hiszen csak gyümölcsön és zöldségen él - írja a Blikk. Egy infúzió mentette meg attól, hogy kórházba kelljen szállítani. A lap információi szerint azonban másnap pihenhetett, mielőtt a felesége, Marsi Anikó és a gyerekei megérkeztek hozzá.

A stáb tagjai szerint Palik hihetetlen energiával és fanatizmussal dolgozik nap mint nap azon, hogy ez a műsor szerethető és szórakoztató legyen. A műsorvezető fontosnak tartotta kiemelni, hogy a versenyzőket is óvnia kellett, ezért ők sem vehettek észre semmit abból, mennyire rosszul volt.

"Számomra ott és akkor két dolog volt fontos: hogy miattam ne álljon több száz ember munkája, illetve, hogy a versenyzők ebből ne vegyenek észre semmit, mert az megosztaná a figyelmüket, ami sérülésveszélyes helyzetet teremthetne. Ezt a két célt teljesíteni tudtuk, az Exatlon Hungary nem sérült, szóval itt továbbra is minden rendben megy" – üzente a műsorvezető.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?