HŰHA

Min­den rész­let ki­de­rült, bár­mi­kor szül­het Meg­han her­cegné

Azt már ko­ráb­ban is tudni le­he­tett, hogy Meg­han Markle nem akarja Ka­ta­lin her­cegné pél­dá­ját kö­vetni a szü­lés­kor, most pedig a rész­le­tek is tisz­tá­zód­tak.
  • Szerző: Ripost

Kiderült vasárnap, hogy Sussex 37 éves hercegnéje végül milyen szülést választott. A Daily Mail beszámolója szerint Harry herceg felesége, Meghan Markle a Kensington Wing nevű szülészeti kórházban hozza majd világra első gyermekét, minden valószínűség szerint még áprilisban.

A hercegi pár már a terhesség elején kizárta, hogy a Lindo Wingben szülessen meg gyermekük, ahol Vilmos és Katalin gyerekei is világra jöttek, de úgy tűnik, hogy az egykori színésznő mégsem ragaszkodott az otthonszüléshez, a korábbi hírekkel ellentétben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan hercegné úgy döntött, vízben szüli majd meg a babát, azt pedig már korábban is jelezte, hogy nem szeretné, ha egy férfi segítené világra gyermekét. Úgy tudni, a hercegné három szülésznő - Charlotte Deans, Mina Savvidou és Natasha Singh - közül választ. Dajkája pedig az a nő lesz, aki Amal Clooneynak segített, miután világra hozta ikreit.

"Meghan a lehető legtermészetesebb módon szeretne szülni: fájdalomcsillapító, és császármetszés nélkül. Ez logikus azok után, hogy mennyit jógázott és meditált" - mondta egy informátor.

A Kensington Wingben egy prémium csomag 9100 fontba, azaz átszámítva több mint 3 millió 330 ezer forintba kerül.