FÜLES

Meg­han Markle ki­bo­rult: máris meg­szab­ják neki, ho­gyan kell vi­sel­ked­nie

Harry her­ceg jö­ven­dő­be­lije ki­bo­rult, ami­ért már nem fa­ce­boo­koz­hat töb­bet.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle már látja, van árnyoldala is annak, hogy ő lesz a britek új hercegnéje. Már nem csak a meztelenkedéstől vagy új filmek forgatásától kell tartózkodnia szegénykének.

Fotó: Daniel LEAL-OLIVAS / AFP
Fotó: Daniel LEAL-OLIVAS / AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színésznőhöz közelálló források szerint nehezen viseli, hogy korábban megtiltották neki, hogy fenn legyen a Facebookon, Twitteren vagy az Instagramon. Csakhogy Meghan kiborult, mert hiányzik neki a közösségi média, ahogy fogalmazott, "hiányoznak neki az online barátai".

Kicsit ellentmondásos ugyanakkor, hogy nem bírja posztolgatás nélkül, de az zavarja, hogy túl nagy a médiaérdeklődés iránta.

"Már nem mehet ki smink nélkül az utcára, nem viheti le a kutyáit sétálni a parkba és nem ugorhat le a boltba egy csomag cukorkáért" - mondta a színésznő ismerőse.

Állítólag Harry herceg igyekszik segíteni menyasszonyának, hogy minél zökkenőmentesebben tanuljon bele a hercegnéi szerepbe. Mindenben támogatja, hisz abban, hogy házasságuk örökre szól.

Éppen emiatt nem volt hajlandó aláírni a házassági szerződést sem, amelyben kikötötték, hogy a színésznő válás esetén mennyit is kaphatna a herceg 30 millió fontos vagyonából.

Eközben a címlapon