INSIDER

Márki-Zay megfutamodott a kínos kérdések elől

Egyedül üldögélt Kálmán Olga péntek délután a Láng Téka könyvesbolt asztalánál. Egymagában is vert sereg benyomását keltette. Még beszélgetőkönyvének főhőse is cserben hagyta. Márki-Zay ugyanis nem mert elmenni a róla szóló könyv bemutatójára, nyilvánvalóan a gyerekveréssel kapcsolatos kínos kérdésektől tartva.
  • Szerző: Ripost

"Szegény nehezen mozdul ki Hódmezővásárhelyről." -próbálta mentegetni a helyzetet a főpolgármesterségről szóló előválasztáson csúfosan leszerepelt Gyurcsány-párti politikusnő.

Ismerősök, autogramgyűjtő és csalódott újságírók álltak, tízen-tizenöten ma a Láng Téka könyvesbolt előtt, ahol végül magányosan Kálmán Olga dedikált.

Azt a könyvet, amiben végül is sikerült többszörösen lebuktatni riportalanyát. Hiszen ebből a könyvből derült ki, hogy Márki-Zayt és családját súlyos dollár ezrekkel szponzorálta egy hírhedt fényevő szélhámos, és hogy éveken át egy oltásellenes, a múltban ragadt amerikai szekta szolgálatában álltak.

Márki-Zay elbújt az újságírók elől

Nagy meglepetésre az újdonsült, de máris leszerepelt, Gyurcsány által futtatott politikusnő egyedül, könyve főhőse nélkül érkezett meg. Egy kamerás újságíró azonnal sarkon is fordult, nyilván ő is a hódmezővásárhelyi polgármestert szerette volna meginterjúvolni a gyerek fenyítéssel kapcsolatban tett nyilatkozatáról. 

"Nehezen mozdul ki Hódmezővásárhelyről" - mondta  a szemmel láthatóan megviselt szerző a csalódott olvasóknak.

Amúgy nagyjából tizenöten gyűlhettek össze a dedikálásra, ami meglepően csendesen zajlott. A szerényke létszámon is látszott, Kálmán Olga az előválasztási vereséggel máris kikerült az érdeklődés fősodrából.

"Lajos, jól van?" - kérdezte Kálmán az egyik aláírásra várótól, így vélhetősen csak a szűk körű ismerősöket érdekelte ez az egész.

A néhány ember össze-összesúgva folyamatosan a csúfosan megfutamodó Márki-Zayról beszélt.

Egyetértettek abban, hogy a gyerekveréssel és a fényevéssel kapcsolatos kínos elszólások miatt bujkál most a nyilvánosság elől. Attól tarthat, hogy a szívós riporterek még vállalhatatlanabb elszólásokba hajszolják bele a Kálmán Olgához hasonlóan amatőr politikust.

Kálmán Olga baráti társasága is kritikus megjegyzésekkel illette Márki-Zayt, különösen azért, mert szerintük

"Ezzel a gyáva eltűnéssel éppen azt alázta meg, aki egy egész könyvet írt róla..."

No szóval Kálmán Olgára mostanában ugyancsak rájár a rúd...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?