LELKIZŐ

Lip­tai Cla­u­dia meg­ható val­lo­mása: Le­ve­gőt sem kapok nél­küle

Ki­csit olya­nok, mint a macska és az egér. Foly­ton zri­kál­ják egy­mást, de a ci­ca­harc mö­gött ko­moly ér­zel­mek fe­szül­nek.
  • Szerző: Buster

Ha Liptai Claudia és Ábel Anita egy légtérben tartózkodik, garantált, hogy szem nem marad szárazon - a nevetéstől! Így történt kedd este is a mára már hagyományos, Liptai-Pataki féle Édeskettes címen futó sütő-show újabb előadásán, ahol a sztárpár vendége volt Anita és Csonka András is.

Fotó: Sulyok László

A telt házas produkció konyhai szempontból megint hozta a káoszos összevisszaságot, de végül elkészült a stíriai metélt és az almás pite is.Igaz, ez főként a mestercukrász, Pataki Ádám hathatós közreműködésének volt köszönhető, de a többiek is kitettek magukért és nem mentek a szomszédba egy kis szókimondó humorért.

EZT OLVASTAD MÁR?

Mielőtt azonban Claudiáék megkezdték volna egymás vég nélküli zrikálását, a TV2 műsorvezetője megható szavakkal köszöntötte vendégeit. Elsőként évtizedes legjobb barátnőjét, Ábel Anitát konferálta fel.

"Ha arra gondolok, hogy kik lesznek a vendégeink ma este, komoly érzelmi viharok ébrednek ennem. Olyan két ember jön, akik sajnos nagyon sok mindent tudnak rólam! Egy biztos, nagyon szeretem őket és nagyon örülök, hogy ma este velük lehetek. Biztonságot, adnak nekem, ők lesznek a köteleim. Jöjjön az első vendégem! Ő az, aki különleges helyet foglal el a szívemben, mert annyira régóta ismerem, hogy az már félelmetes.Rengeteg mindenen ment keresztül a mi kapcsolatunk, de végül mindig úgy érzem, hogy nélküle nem tudok élni. A vele való kontaktusra szükségem van. H mi ketten egy társaságba bekerülünk, azt senkinek nem kívánom. Onnantól mi leszünk a Muppet show két öregje, akik nagyon csúnyán viselkednek. Olyan nyelvet beszélünk, amit senki nem ért meg. Ugyanakkor egy biztos: elképesztő nagy szíve van és elképesztő támaszt képes nyújtani a nehezebb időkben is.

Jöjjön akkor a pálya- és páholytársam, Ábel Anita!

- konferálta föl barátnőjét Liptai Claudia a MOM Kulturális Központban.