HŰHA

Val­lo­más! Tra­gé­diák sora éri Lajsz And­rást

Fél éve tra­gé­diák sora ke­se­ríti meg Lajsz And­rás éle­tét, még csa­ládja is el­for­dult a kok­tél­ki­rály­tól.

A koktélkirály ellen tavaly nyáron indult eljárás, mert a vád szerint fojtogatott egy parkolóőrt. Majd felesége, több évtizedes házasság után kirakta őt otthonról, miután egy fiatal lány is feltűnt a házasságukban harmadikként. Ezt gyermekei sem nézték jó szemmel, azóta sem állnak szóba az apjukkal. Ám a balszerencsék sorozat ezzel még nem ért véget: február elején András testvére, Csaba halt meg.

„Felfoghatatlan, ami történt. A testvérem szívelégtelenségben, álmában hunyt el, az édesapám azóta sem tudja feldolgozni az őt ért sokkot. Reggel bement Csaba szobájába, de hiába ébresztgette. A tragédiának nem volt előjele”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– mondta el Lajsz a -nak, és hozzátette, nem érzi boldognak magát.

"Semmim nincs, mindent újra kell építenem. A karrieremet, a családi életemet, a megítélésemet… Ezeket mind megtépázták az elmúlt hónapok eseményei. A feleségem még mindig nem áll szóba velem, a testvérem halála ellenére sem. Egyedül a kisebbik fiam az, akire számíthatok, vele lassan, de biztosan újraépítjük a kapcsolatunkat.”

A koktélkirály most egyedül, mindenféle segítség nélkül próbálja visszaszerezni azt az elismertséget, amit évtizedek munkájával elért. Az egészsége a korábbiakhoz képest valamennyit javult, de koránt sincs jó állapotban. Ennek ellenére a munkába temetkezik, és úgy döntött, mindenáron talpra fog állni még akkor is, ha a szerettei támogatására többé már nem számíthat.