SZTÁRDZSÚSZ

Állandó fájdalom kínozza: Kulcsár Edina nem kaphat fájdalomcsillapítót

A múltban kezelték félre, emiatt jelenleg is elviselhetetlen, nem szûnő fájdalmak gyötrik.
  • Szerző: Ripost

Kulcsár Edinának az el­múlt években szá­mos egész­ség­ügyi prob­lé­má­val kel­lett meg­küz­de­nie, szinte kór­ház­ról kór­házra járt.

Bár a sok ope­rá­ció na­gyon meg­vi­selte, igyek­ezett mindig erős ma­radni. Most sem tehet mást, hiszen hiába fájnak a fogai, nem kaphat komolyabb fájdalomcsillapítót. Edina nemrég hozta világra első gyermekét, amíg a kisfiú szopizik, anyukáját csak érzéstelenítő nélkül kezelhetnék. Ez főleg azért is probléma, mert két fogát is ki kell húzni.

Az egykori szépségkirálynő a %%-nak elárulta, hogy került ilyen helyzetbe.

"Évekkel ezelőtt, amikor nem volt elég pénzünk fogorvosra, az SZTK-ba jártunk. Nem szabadna értékelnem senki munkáját, de most, hogy szinte egy ép fogam sincs, nem tehetek mást"

– kezdte Edina, aki nem csinál hiúsági kérdést a helyzetből, csak abban reménykedik, hogy kisebb veszteséggel megússza a dolgot.

"Szinte az összes fogam gyökérkezelve volt, ám kiderült, hogy rosszul. Volt, amelyik csak félig lett kiidegelve, sőt olyan is, amelyik tovább romlott a gyökér irányába, mert nem tömték be rendesen, a lényeg az, hogy jelenleg két olyan fogam van, amit biztosan ki kell húzni, de egy harmadikkal is komoly probléma van. Bízom benne, hogy azt meg tudja menteni a mostani doktornőm, aki egy kiváló szakember”

– mondta bizakodva az anyuka, aki az állandó gyulladás miatt szenved a fájdalomtól.

Ha még több részletet szeretnél megtudni, olvasd el a %% hétfői lapszámát.

És ezeket olvastad már?