OLDALVONAL

Közös fotó és hallgatás: miért titkolózik Hosszú Katinka?

Egyre nyilvánvalóbb, hogy az úszónő Dudás Dániel oldalán találta meg a boldogságot, miután végleg szakított Shane Tusuppal.
  • Szerző: HBK

A jelek egyértelműen arra mutatnak, hogy Hosszú Katinka a klubtársával, Dudás Dániellel jött össze. Tavaly decemberben vele utazott ki Amerikába, amikor válságba került a házassága, majd %% fotósa Budapesten le is fényképezte kettejüket.

Dudás az idei világkupa-sorozat első három állomására (Kazany, Doha és Eindhoven) is elkísérte Katinkát, a versenyek után sok közös kép készült róluk, de vélhetően a szabadidejük nagy részét is együtt töltötték.

Így volt ez a budapesti verseny előtt is: kedden egymás mellett ültek azon a vacsorán, amin több úszótársukkal egyetemben vettek részt. Az eseményről Katinkáék úszótársa, a szintén válogatott Verrasztó Evelyn osztott meg képet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

International crew dinner before we start to race at the worldcup at BP #international #crew #swc #budapest #friendship #swimmingfamily

Evelyn Verraszto (@evelynverraszto) által megosztott bejegyzés,

Nemrég pedig az Instagram-oldalukon arról posztoltak külön-külön, hogy milyen zenét hallgatnak, ami pontosan ugyanaz volt. Az előzmények ismeretében ezt is nehéz véletlennek betudni.
A Világkupa csütörtök délelőtti előfutamai után Katinkáról kérdeztük Dudást, aki azonban nem részletezte kapcsolatukat

Nem szeretnék a magánéletemről beszélni

– mondta munkatársunknak Dudás, aki szó nélkül elment, amikor azt vetették fel neki, hogy sokszor kerül a neve az újságok címlapjaira.

 

Katinkát is szerettük volna megkérdezni, azonban az Iron Lady nem állt meg az újságíróknak fent tartott vegyes zónában.