OLDALVONAL

Közös fotó és hall­ga­tás: miért tit­ko­ló­zik Hosszú Ka­tinka?

Egyre nyil­ván­va­lóbb, hogy az úszónő Dudás Dá­niel ol­da­lán ta­lálta meg a bol­dog­sá­got, mi­u­tán vég­leg sza­kí­tott Shane Tu­sup­pal.
  • Szerző: HBK

A jelek egyértelműen arra mutatnak, hogy Hosszú Katinka a klubtársával, Dudás Dániellel jött össze. Tavaly decemberben vele utazott ki Amerikába, amikor válságba került a házassága, majd fotósa Budapesten le is fényképezte kettejüket.

Katinka újra Budapesten versenyez
Katinka újra Budapesten versenyez
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dudás az idei világkupa-sorozat első három állomására (Kazany, Doha és Eindhoven) is elkísérte Katinkát, a versenyek után sok közös kép készült róluk, de vélhetően a szabadidejük nagy részét is együtt töltötték.

Így volt ez a budapesti verseny előtt is: kedden egymás mellett ültek azon a vacsorán, amin több úszótársukkal egyetemben vettek részt. Az eseményről Katinkáék úszótársa, a szintén válogatott Verrasztó Evelyn osztott meg képet.

Nemrég pedig az Instagram-oldalukon arról posztoltak külön-külön, hogy milyen zenét hallgatnak, ami pontosan ugyanaz volt. Az előzmények ismeretében ezt is nehéz véletlennek betudni. A Világkupa csütörtök délelőtti előfutamai után Katinkáról kérdeztük Dudást, aki azonban nem részletezte kapcsolatukat

Nem szeretnék a magánéletemről beszélni

– mondta munkatársunknak Dudás, aki szó nélkül elment, amikor azt vetették fel neki, hogy sokszor kerül a neve az újságok címlapjaira.

Eközben a címlapon

Katinkát is szerettük volna megkérdezni, azonban az Iron Lady nem állt meg az újságíróknak fent tartott vegyes zónában.