SZTÁRDZSÚSZ

Ko­moly dön­tés: a vé­rü­ket adják a ma­gyar sztár­éne­ke­se­kért a ra­jon­gók

Nem­rég Pász­tor Anna osz­totta meg az örö­mét azzal kap­cso­lat­ban, hogy egy ra­jon­gója az arc­ké­pét var­ratta saját ma­gára. Ennek kap­csán össze­szed­tük azo­kat a hí­res­sé­ge­ket, akik büsz­kén ter­jesz­tik a hírt, hogy te­to­vá­lás lett be­lő­lük.
  • Szerző: bdf

Pásztor Anna

Százezrek rajonganak az Anna and the Barbies frontemberéért. Olyannyira, hogy többen közülük magukra tetováltatták Pásztor Anna arcképét, és a Márti dala című szerzemény refrénjét is. Az elmúlt néhány évben az énekesnő az Instagram-oldalán büszkélkedett az elkészült mintákkal. Persze mindegyik alkalommal hozzátette, hogy óriási megtiszteltetés és nagy felelősség számára az, hogy a zenekar és a dalok mondanivalója ilyen nagy hatással van a magyar emberekre.

Curtis

Úgy tűnik, a Majkával való botrányos szakítása óta cseppet sem lankadt az emberek érdeklődése Curtis iránt. Október elején egy igazán különleges „ajándékkal” lepte meg az egyik rajongója. A hölgy az alkarjára tetováltatta az immáron tíz éve zenélő népszerű rapper aláírását, majd rögtön el is küldte a végeredményt neki. Egyébként éppen egy éve kapott hasonló üzenetet Széki. Akkor egy fiatal lány fejezte ki mély érzéseit és a Curtis love mintát varratta a karjára.

 Zséda

Hatalmas öröm érte Zsédát! Az egyik rajongója, Martina alaposan átgondolt ötlettel kereste fel az énekesnőt. Arra kérte, hogy kísérje el egy szalonba, ahol már nagyon várják őket, hogy elkészítsék a fiatal lány álomtetkóját. Zséda elment Martinával a kisebb beavatkozásra, és végig mellette ült, így testközelből nézhette meg az eredményt. A tetoválásról készült fotókat természetesen feltöltötte az Instagram-oldalára is. A bejegyzésből pedig az is kiderült, hogy a minta Zséda aláírása alapján készült.

Eközben a címlapon

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés,

Tolvai Reni

Fotó: Markovics Gábor

Egy életre szóló nyomot hagyott egyik rajongójában Tolvai Renáta.Ugyanis néhány évvel ezelőtt Gabriella a csuklójára tetováltatta a Sztárban Sztár hatodik szériájában versenyző énekesnő aláírását. Az extrém ötleten még maga Reni is meglepődött, sőt megpróbálta a hölgyet lebeszélni a tervről – hiába. „Őrült ötletnek tartottam, de jó érzéssel töltött el, hiszen ez egy énekesnőnek hatalmas megtiszteltetés” – mondta el akkor egy napilapnak Reni.

Rácz Gergő

Fotó: Markovics Gábor

Rácz Gergő fiatal rajongója magára varratta imádottja egyik dalszövegének részletét.Mint kiderült, Dóra kilencéves korában karácsonykor kapta meg az énekes egyik lemezét. Ezeken a dalokon nőtt fel, nagy hatással voltak rá. Ezért is tette egy tetoválással maradandóvá a Harc és vágy című szerzemény első sorát.