SHOWBIZ

Sosem gondolnád, melyik jóképű sztárral állt össze Kollányi Zsuzsi

Szívhez szóló költeménnyel készült a Valentin-napra Kollányi Zsuzsi. A belevaló kismama egy romantikus kollaborációval lepi meg rajongóit, amit Szolnoki Péterrel közösen adnak elő.
  • Szerző: Ripost

A dalt Kollányi Zsuzsi a szerelmével, Abelovszki Attilával közösen írta, Szolnoki Péterrel pedig tökéletes párost alkotva énekelik meg az érzelmeket.

"Az, hogy Szolnoki Petinek, Magyarország egyik legcsodálatosabb férfihangjának megtetszett ez a szám és boldogan elénekelte velem, csak emeli a szememben az értékét. Remélem, hogy ez a minden ízében szerelmes költemény mindenkinek a szívébe belopja magát.”

Az új szerzemény több szempontból is fontos Zsuzsinak. Azon túl, hogy saját szerelmét öntötte a dalba, a videóklip egyfajta nosztalgia is.

„Ez a szám különösen fontos nekem minden érzelmi vonatkozásában, hiszen még várandós voltam, amikor a klipjét forgattuk. Azért vártunk vele Valentin-napig, mert ma van az egyik fiam névnapja is, így egyszerre ünneplem vele a szerelmemmel közös életünket és a családunk születését is.”- mesélte Zsuzsi.

 

És ezeket olvastad már?