SZTÁRDZSÚSZ

Maradandó sérüléseket szenvedett a TV2 sztárja

A Csak show és más semmi sztárja mindent bevetett a siker érdekében. Sokat kockáztatott Köllő Babett.
  • Szerző: Ripost

Véget ért a Csak show és más semmi, ám csak most kezdődik el az igazi szenvedés.

A versenyzők még sokáig nem fogják elfelejteni az elmúlt heteket, hiszen kivétel nélkül mindannyian megsérültek valamilyen formában a felkészülések során: a kisebb ficamoktól a gerincroppanásig minden megtörtént velük. 

Egy szereplő azonban a többieknél is jobban ráfaragott. Köllő Babett először annyira meghúzta a lábát, hogy hetekig mankóval tudott csak járni, most viszont kiderült: ennél is komolyabb baja lett. Képtelen rendesen mozgatni a nyakát. Bár a színpadon soha nem lehetett észrevenni, hogy folyamatosan fájdalmak kínozzák, a finisben a %%-nak elárulta: a mostani sérülése után talán örökre orvoshoz kell majd járnia.

"Szerintem nincs olyan porcikám, ami ne fájna. Inkább az a kérdés, hogy mikor melyik fájdalmam erősebb. Kutya kemény volt ez a tíz hét, még ha imádtam is minden percét! De lássuk be, a döntőbe már egy teljesen leharcolt csapat érkezett, levitézlett hősök küzdöttek meg egymással”

– kezdte Babett, aki mindvégig fenntartotta a látszatot, mosollyal az arcán igyekezett tökéletesen teljesíteni, ám egy ponton már maga is elbizonytalanodott.

Ha szeretnéd megtudni, hogy pontosan mitől szenved Babett, olvasd el a %% hétfői lapszámában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?