SZTÁRDZSÚSZ

Pi­káns rész­le­tek: Így él édes hár­mas­ban a TV2 sztárja

Ko­ho­lák Alexát so­ka­kat ir­ri­táló élet­vi­tele miatt tá­mad­ják, ám ez egy­ál­ta­lán nem ér­dekli a TV2 sztár­ját.

Újabb részletek derültek ki a Csak show és más semmi sztárjának bizarr házasságáról. Koholák Alexandra a minap elismerte, hogy egy nálánál tíz évvel idősebb nővel osztozik a férjén.

Mint kiderült, Éva már hamarabb ott élt Alexa férjének házában, mint hogy ő megismerte volna a spirituális vezetőt, Balázst. A nő azonban, azután sem költözött el, miután nyár végén Alexáék kimondták a boldogító igent. Megdöbbentő módon Éva olyannyira szereti és tiszteli Alexa férjét, hogy nevet változtatott, és nemrég felvette a férfi vezetéknevét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokan támadják Alexát, amiért az átlagtól eltérően élik az életüket, de a TV2 sztárját egyáltalán nem érdekli mások véleménye. Kiáll férje és Éva mellett is, sőt a -nak elárulta, mi van köztük igazából.

"Éva 38 éves, nálam tíz évvel idősebb. Számára Balázs olyan, mintha az apukája lenne, hiszen tőle tanult mindent. Korábban nagyon rossz családi életet élt, ezért is olyan fontos neki a férjem, de én is nagyon szeretem őt"

– kezdte Alexa, aki szerint mindez teljesen normális, és mindennek oka van az életben.

"Évivel több van köztünk, mint barátság, mi összetartozást érzünk egymás iránt. Soha nem voltam féltékeny, hiszen Balázzsal összetartozunk, és ehhez nem fér kétség. Nyugalomban élünk együtt hárman egy házban. Évi az alsó szinten, mi a felső emeleten lakunk, de közösen használunk bizonyos helyiségeket. Szinte mindig együtt vagyunk, mindenhová hárman megyünk, de természetesen mint férj és feleség is töltünk néha külön időt"

Eközben a címlapon

– árulta el a különös részleteket Alexa, aki szerint nem kell senkinek megfelelni.

Ha még több részletre vagy kíváncsi, olvasd el a csütörtöki lapszámában!